Så arbetar vi med: Socialt stöd till unga

I Uppsala växer de flesta barn och unga upp i goda sociala förhållanden och har en bra hälsa. Men det finns också många unga som i sin vardag mår dåligt eller riskerar att fara illa på olika sätt. För att förhindra att dessa barn och unga hamnar i riskzonen för missbruk, kriminalitet eller annat socialt nedbrytande beteende har Uppsala kommun en rad olika insatser och satsningar. Allt för att tidigt fånga barnens och ungdomarnas behov av stöd.

Vårt mål:

Att Uppsala kommuns barn och unga har trygga, goda uppväxtvillkor och en fungerande vardag

Kontakta socialförvaltningen

Öppettider reception Stadshusgatan 2
Måndag–fredag 7.45–16.00.
Dag före helgdag 8.00–12.00.

Telefon (kommunens kontaktcenter):
018-727 00 00 eller 018-727 27 00 (automatisk växel öppen dygnet runt). Under juni, juli och augusti stänger växeln 16.00 på fredagar.
Besöksadress:
Stadshusgatan 2