Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se

Nyheter om förskola och familjedaghem

  • Nu är det dags att välja skola till hösten 2021

    Under perioden 11 januari – 1 februari är det dags att söka skola för dig som har ett barn som ska börja eller byta grundskola hösten 2021.

  • Distansundervisning på alla gymnasieskolor fram till 24 januari

    Uppsala kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendation och inför fortsatt fjärr- och distansundervisning på alla kommunala gymnasieskolor till och med 24 januari 2021.

  • Finskspråkiga förskolan firar tio år

    Uppsala kommun är förvaltningsområde för finska och kommunen är skyldig att ge service på finska. Det innebär bland annat att har Uppsalabor rätt till finskspråkig förskoleverksamhet för sina barn. Därför finns en finskspråkig förskola. Den tillhör Hällby förskola som ligger i Stabby. 10 december firar finskspråkiga förskolan tio år.

Se fler nyheter

Kampanjer