Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se

Här kan du logga in i e-tjänsten Mitt skolval för att söka skola i skolvalet, söka skola vid inflytt eller göra byte av skola under pågående läsår.

Ingång för ansökan till grundskola i skolvalet 2021 och byte av skola inför hösttermin 2021, Mitt skolval

Här loggar du in för att söka förskoleklass/grundskola till ditt barn i skolvalet 2021 och om det gäller byte av skola till höstterminen 2021. Här ska du också uppdatera dina kontaktuppgifter inför skolvalet

Ingång för inflytt eller byte av grundskola under pågående läsår

Här går du in för att söka förskoleklass/grundskola om ditt barn flyttar till Uppsala kommun eller vill byta skola under pågående läsår. Kom ihåg att även uppdatera dina kontaktuppgifter.

Mer information finns på uppsala.se/skolval

Kontakta antagning för grundskola

Vänd dig till antagning grundskola om du har frågor om att söka skola, gäller också förskoleklass.

I Kontaktcenter på Stationsgatan 12 kan du få hjälp med enklare ärenden som gäller antagning till förskola och skola. Du kan till exempel få information om hur man gör en ansökan till förskola eller grundskola, hjälp med att göra ett byte av förskola eller skola, lägga in och ändra inkomst. Om du har mobilt bank-id eller användaruppgifter kan vi hjälpa dig på plats.

Telefon:
0771-727 001, menyval 3. Telefontid: måndag–torsdag 9.30–11.30
Postadress:
Uppsala kommun
Utbildningsförvaltningen
antagning grundskola
753 75 Uppsala

Nyheter om grundskola och fritidshem

Se fler nyheter

Kampanjer

  • Matteklubben

    Matteklubben är för barn som har stort intresse för matematik.