Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se

Dina synpunkter, förslag och klagomål är viktiga för att vi ska kunna förbättra och utveckla vår verksamhet.

Lämna synpunkt
 • Om du har synpunkter eller klagomål på våra fritidsklubbar ska du i första hand vända dig till den som är ansvarig för verksamheten. Du hittar kontaktuppgifter på fritidsklubbar.uppsala.se .

  Om du inte vill vända dig direkt till den som är ansvarig kan du skicka in dina synpunkter, förslag eller klagomål till kulturförvaltningen.

Nyheter om grundskola och fritidshem

 • Dags att välja program och gymnasieskola

  För dig som går i årkurs nio eller på ett introduktionsprogram är det dags att göra en ansökan till gymnasiet. Under perioden 21 januari och 15 februari kan du göra ditt val.

 • Nu är det dags att välja skola till hösten 2021

  Under perioden 11 januari – 1 februari är det dags att söka skola för dig som har ett barn som ska börja eller byta grundskola hösten 2021.

 • Några grundskolor börjar med distansundervisning på högstadiet

  När vårterminen börjar i Uppsalas skolor inför några kommunala grundskolor delvis fjärr- eller distansundervisning för eleverna i årskurs 7–9. Åtgärderna införs för att minska trängseln i skolans lokaler när andra åtgärder inte räcker till.

Se fler nyheter

Kampanjer

 • Matteklubben

  Matteklubben är för barn som har stort intresse för matematik.