Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Så arbetar vi med: Gränby och Kvarngärdet

Gränby och Kvarngärdet är viktiga fokusområden för Uppsala kommun. Här kan du se vad kommunen gör tillsammans med alla som bor och arbetar i området för att skapa en trygg och trivsam miljö.

 • 55 ekipage i Uppsalas första rollatorlopp

  En vätskekontroll och pimpade rollatorer och rullstolar spred en härlig känsla när Uppsalas första rollatorlopp ägde rum på utomhusarenan på Gränby i torsdags.

 • Ny ishall i Gränby ger fler träningsytor

  Projekteringen av en ny ishall i Gränby kan nu påbörjas efter att idrotts- och fritidsnämnden antog ett nytt funktionsprogram i onsdags. Hallen beräknas stå färdig våren 2025.

 • Innovationsprojekt tillsammans med äldre i Gränby och Kvarngärdet

  Vad är trygghet för äldre och hur vill de utveckla sitt bostadsområde? Just nu pågår ett innovationsprojekt med fokus på trygghet och målgruppen 65 plus. Syftet är att lära mer om äldres behov och tillsammans öka trygghet och trivsel i Gränby och Kvarngärdet.

Se alla

Se även

 • Så arbetar vi med:

  Trygghet och säkerhet

  I Uppsala ska trygghet vara en rättighet för alla - inte ett privilegium för några få. För att Uppsala ska vara en attraktiv kommun att leva, verka och vistas i behöver vi arbeta förebyggande med trygghet och säkerhet.