Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Så arbetar vi med: Gränby, Kvarngärdet och Löten

Gränby, Kvarngärdet och Löten är viktiga fokusområden för Uppsala kommun. Här kan du se vad kommunen gör tillsammans med alla som bor och arbetar i området för att skapa ett tryggt och trivsamt närområde där människor har goda möjligheter till jobb och aktiv fritid.

 • Ny handlingsplan för Gränby, Kvarngärdet och Löten

  Det behövs ett långsiktigt arbete med brett fokus på social hållbarhet för att utveckla Gränby, Kvarngärdet och Löten. Det slår kommunstyrelsen fast i den nya handlingsplanen för området som antogs i förra veckan. En handlingsplan som gäller fram till 2030 och som tar avstamp i hur kommunen med framgång arbetar i Gottsunda.

 • 55 ekipage i Uppsalas första rollatorlopp

  En vätskekontroll och pimpade rollatorer och rullstolar spred en härlig känsla när Uppsalas första rollatorlopp ägde rum på utomhusarenan på Gränby i torsdags.

 • Ny ishall i Gränby ger fler träningsytor

  Projekteringen av en ny ishall i Gränby kan nu påbörjas efter att idrotts- och fritidsnämnden antog ett nytt funktionsprogram i onsdags. Hallen beräknas stå färdig våren 2025.

Se även

 • Så arbetar vi med:

  Trygghet och säkerhet

  I Uppsala ska trygghet vara en rättighet för alla - inte ett privilegium för några få. För att Uppsala ska vara en attraktiv kommun att leva, verka och vistas i behöver vi arbeta förebyggande med trygghet och säkerhet.