Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Stadshuset har renoverats, byggts ut och blivit mer tillgängligt för alla som bor i och besöker Uppsala. Stadshuset är ett hus för både invånare och medarbetare i Uppsala kommun, en gemensam mötesplats där du kan få hjälp med en mängd olika ärenden under samma tak. Oavsett om du ska besöka Kontaktcenter, söka färdtjänst, ta en kopp kaffe eller äta lunch på Friggas , så finns vi här för dig.
Se öppettiderna i Stadshuset

 • Verksamheter i Stadshuset

  Stadshuset är din mötesplats i kommunen där du bland annat får hjälp hos Kontaktcenter med olika frågor. Här finns många av kommunens verksamheter. Så småningom kommer du att kunna äta, fika eller handla i bageriet.

 • Här finns Stadshuset

  Stadshuset ligger alldeles intill Uppsala Resecentrum med närhet till stadskärnan. Besöks- och leveransadressen är Stadshusgatan 2, Uppsala. Det finns flera parkeringshus alldeles i närheten.

 • Kontaktcenter

  Kontaktcenter hittar du på entréplan där du får hjälp med alla typer av frågor. Kan de inte besvara dig så kommer de göra allt för att hänvisa dig rätt.

 • Hållbarhetsprogrammet

  Syftet med hållbarhetsprogrammet är att genomföra åtgärder som bidrar till positiva effekter och minimerar negativ påverkan på ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet för byggnaden, användarna och närområdet.

 • Konsten i stadshuset

  Den konst som smyckar väggarna i Stadshuset är en blandning av befintlig konst och nyinköpta verk.

 • Stadshusets historia

  Historien bakom Uppsala stadshus började redan 1957 då man utlyste en arkitekttävling för att bygga ett nytt stadshus.