Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Avslutad dialog

Detaljplan för Östra Sala backe, etapp 3b - samråd

Vi sammanställer och analyserar synpunkterna

På denna sida publicerar vi resultatet av dialogen.

Dialogen innan den avslutades

Dialogen pågick mellan

till

Sammanfattning

Detaljplanen är ute på samråd under perioden 12 januari–23 februari 2021. Planen syftar till att möjliggöra en fortsatt stadsutveckling i Östra Sala backe, längts norrut inom programområdet där Fyrislundsgatan möter Vaksalagatan.

Beskrivning

Planområdet är beläget mellan Sala backe, Gränby Centrum och Vaksala Prästgårdsgärde, cirka 2 kilometer öster om Uppsalas stadskärna.

Läs alla handlingar på bygg.uppsala.se

Digitalt informationsmöte

För att minska risken för smittspridning av covid-19 bjuder vi in till ett digitalt informationsmöte där vi presenterar förslaget och du har möjlighet att ställa frågor och lämna synpunkter via en chatt.

Datum och tid: Onsdag 3 februari, 18.00
Plats: Mötet kommer att hållas digitalt. När det är dags för mötet ansluter du via länken nedan. Det kommer även att finnas länk till mötet på  ostrasalabacke.se  

Anslut till mötet

Du behöver inte installera någon särskild app eller program för att delta i det digitala mötet. Allt du behöver är en dator, surfplatta eller telefon med webbläsare och internetanslutning.

Digitalt informationsmöte - så ansluter du

För att minska risken för smittspridning av covid-19 bjuder vi in till ett digitalt informationsmöte där vi presenterar förslaget och du har möjlighet att ställa frågor och lämna synpunkter via en chatt.

Anslut via dator i första hand

Det bästa och enklaste är att delta i mötet via dator med internetanslutning. Då har du bäst förutsättningar att ställa frågor eller ge kommentarer under mötet. Det går att delta via telefon eller surfplatta med internetuppkoppling också, men det kräver att du laddar ner Teams-appen. Instruktioner till hur du gör det får du när du klickar på länken nedan. Det är inte säkert att alla funktioner i mötet är tillgängliga via telefon eller surfplatta och det kan vara svårt att se chatten till exempel. Därför rekommenderar vi att du är med på mötet via dator om du har den möjligheten.

När det är dags för mötet ansluter du genom att klicka på den här länken .

Välkommen!