Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Pågående dialog

Detaljplan för kvarteret Sigrun - samråd

Dialogen avslutas

Sammanfattning

Detaljplanen är ute på samråd under perioden 19 augusti–30 september 2020. Detaljplanens syfte är att möjliggöra fler bostäder i kvarteret genom att utöka byggrätten med fler våningsplan. Planens syfte är också att göra Torsgatan mer levande med plats för torghandel, uteservering och vistelse.

Så här gör du

Lämna synpunkter

eller

E-posta till
SBF.planadministrator@uppsala.se
Skriv till

Uppsala kommun
Plan- och byggnadsnämnden
753 75 Uppsala

Beskrivning

Kvarteret Sigrun ligger i Luthagen cirka 800 meter från Stora torget. Kvarteret omges av Sysslomansgatan, Odensgatan, Sturegatan och Torsgatan.

Läs alla handlingar på bygg.uppsala.se

Digitalt informationsmöte

10 september 2020 höll vi ett digitalt informationsmöte för att minska risken för smittspridning av Covid-19. Under mötet presenterades förslaget till detaljplan och det var möjligt för mötesdeltagare att ställa frågor via en chattfunktion. Du som inte hade möjlighet att delta i mötet kan se en inspelning av mötet i efterhand, klicka på länken nedan för att ta del av mötet.

Se det inspelade informationsmötet