Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Pågående dialog

Detaljplan för del av kvarteret Mösseberg - samråd

Dialogen avslutas

Sammanfattning

Detaljplanen är ute på samråd under perioden 11 juni–31 augusti 2021. Detaljplanens syfte är att komplettera fastigheten Sävja 57:1 med ett flerbostadshus. Detaljplanen innebär ett bättre utnyttjande av marken då trafik- och parkeringsytor omdisponeras och istället möjliggörs fler bostäder i ett natur- och kollektivtrafiknära läge, samt inom det stora utvecklingsområdet för de sydöstra stadsdelarna.

Så här gör du

Lämna synpunkter

eller

E-posta till
SBF.planadministrator@uppsala.se
Skriv till

Uppsala kommun
Plan- och byggnadsnämnden
753 75 Uppsala

Beskrivning

Planområdet ligger i stadsdelen Sävja, cirka sju kilometer från Uppsala resecentrum och omfattar fastigheten Sävja 57:1 och en del av den kommunala fastigheten Sävja 1:55.

Informationsmöte

För att minska risken för smittspridning av covid-19 bjuder vi in till ett digitalt informationsmöte. Under mötet presenter vi förslaget och du har möjlighet att ställa frågor och lämna synpunkter via en chatt.

Datum och tid: Tisdag 22 juni, 18:00.
Plats: Informationsmötet kommer att hållas digitalt. Du hittar en länk för att ansluta till mötet på sidan där alla samrådshandlingar finns.
Läs alla handlingar och delta i digitalt möte på bygg.uppsala.se

Du behöver inte installera någon särskild app eller program för att delta i mötet. Allt du behöver är en dator, surfplatta eller telefon med webbläsare och internetanslutning. 

Välkommen!