Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Lärare i fritidshem till Nåntunaskolan

Diarienr:
UBN-2023-07754
Arbetsplats:
Nåntunaskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Just nu söker Nåntunaskolan dig som vill arbeta som lärare i fritidshem. Här får du möjlighet att undervisa i något eller några av grundskolans ämnen samt möjlighet att vara med och utveckla en redan väl fungerande fritidsverksamhet. Låter detta som ett passande jobb för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

Nåntunaskolan är en F-5 skola i södra Uppsala med ca 170 elever. Skolan ligger i hjärtat av Nåntuna och är omgiven av stora grönytor, en härlig skolgård samt har nära tillgång till skog och natur. Vi har fina och ändamålsenliga lokaler och vi erbjuder en arbetsmiljö präglad av trygghet och studiero för våra elever. På Nåntunaskolan arbetar engagerade och kompetenta medarbetare som trivs tillsammans, hjälper varandra och samarbetar kring elevens hela skoldag. Arbetssättet är framgångsrikt och skolan har en lång tradition av höga resultat både vad gäller elevernas måluppfyllelse och trivsel samt personalens trivsel.

Ditt uppdrag

Som lärare i fritidshem kommer du att planera, genomföra och ansvara för fritidsverksamhet såväl före som efter skoldagen (öppning och stängning förekommer). På eftermiddagarna efter skoldagens slut, ingår att leda grupper av barn i pedagogiska aktiviteter (ute och inne) med tydlig utgångspunkt i läroplanen. En gång i veckan deltar du på fritidsmöten tillsammans med kollegor inom fritidsverksamheten. Vid dessa tillfällen planeras och utvärderas fritidsverksamheten gemensamt.

Under skoltid kommer du att tillsammans med klasslärare planera och genomföra aktiviteter som stödjer elevernas utveckling mot målen. Du arbetar i hel- eller halvklass tillsammans med lärare, enskilt med elever eller med elever i mindre grupper. En gång i veckan deltar du på klassteamets möten där du tillsammans med speciallärare och ansvariga klasslärare planerar och utvärderar arbetet kring eleverna i er klass.

Nåntunaskolan arbetar med att dagligen erbjuda rastaktiviteter och många elever är rastledare. Nu söker vi dig som vill vara med och leda detta arbete genom att en del av din tjänst rymmer ett särskilt uppdrag med fokus på rastverksamheten.

Lärarna på skolan undervisar enligt sina behörigheter och ibland i par, vilket innebär att en klass möter flera olika lärare under en dag. Vi ser gärna att även du har behörighet och erfarenhet av att undervisa i ett eller flera av skolans ämnen.

Din bakgrund

Vi söker dig som har svensk lärarlegitimation för fritidshemmet. Har du även behörighet att undervisa i något eller några av grundskolans ämnen är det önskvärt, men ej ett krav. Har du erfarenhet av arbete på fritidshem samt av att självständigt leda barngrupper ses det som meriterande. Vi ser positivt på om du även har erfarenhet av att undervisa i något eller några av grundskolans ämnen. En förutsättning för att klara av arbetet är att du har god kännedom om grundskolans och fritidshemmets styrdokument samt goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska språket.

Som person tar du initiativ till aktiviteter för att uppnå resultat. Vidare är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vi ser även att du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Sist men inte minst söker vi dig som är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Mona Refai, rektor, 018-727 53 44

Fackliga företrädare: 
Sveriges lärare, Helena Dübeck, 018-727 24 23 och Elisa Eriksson, 018- 727 81 00 
Kommunal, 010-442 82 09

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 20 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning, till och med 2024-06-30 med möjlighet till förlängning eller tillsvidareanställning Omfattning: 80-100% Tillträde: 2024-01-09, eller enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet