Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Fordonsförare med B- eller C-körkort inför sommaren

Diarienr:
KSN-2023-00815
Arbetsplats:
Enheten för logistik
Förvaltning:
Kommunledningskontoret
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du B- eller C-körkort? Vill du distribuera gods till kommunala verksamheter under sommaren? Då kan du vara en av de fordonsförare vi söker!

Enheten består av cirka 30 medarbetare och vi håller till i Boländerna där vi tar emot gods som kommunala verksamheter beställt, vilket sedan sorteras och körs ut med något av våra fossilbränslefria fordon, i dagsläget bestående av tunga och lätta lastbilar samt skåpbil och cykel. Arbetet är förlagt enligt ett behovsanpassat schema där tiderna på vardagar är cirka 7-17 och arbete på helger cirka 10-17.

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att distribuera gods till kommunala verksamheter med lätt eller tung lastbil, arbeta på lager samt hämta och lämna internpost. Det ingår även att ansvara för att bilen hålls ren och hel. Du lastar och lossar självständigt samt ansvarar för att planera och prioritera din dag efter den mängd gods som finns och de tider som finns att passa inom uppdraget. Arbetet utförs med hjälp av systemstöd i mobiltelefon. Distribution med cykel eller bil kan förekomma.

Din bakgrund

Vi söker dig som har B-körkort för manuell bil och gymnasieutbildning. För några av tjänsterna behövs även C-körkort och YKB. Har du ADR 1.3 utbildning eller truckförarutbildning ses det som meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av distribution av vagnar, pallar och paket. Det är en fördel om du har erfarenhet av att ha arbetat med mobiltelefon som arbetsredskap. Arbetet kräver att du har god svenska i både tal och skrift. Har du god vana av att framföra lätt eller tung lastbil med bakgavellyftses det som positivt. Det är även meriterande om du har god geografisk kännedom i Uppsala och kunskaper i logistiksystem.

Som person är du serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du är en flexibel person som kan se möjligheter i förändringar. Vidare har du förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Jobbet passar dig som samarbetar och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Sist men inte minst är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Jessica Paulsen, enhetschef, 018-727 11 20.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 20.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, trygghet, säkerhet och beredskap, kansli samt enheten för omvärld och ledningsstöd. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att samordna och driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning till och med 2023-08-13 eller enligt överenskommelse Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet