E-tjänst eBarnUngdom

eBarnUngdom stängt för uppdatering 24 sept – 1 okt

Digitala system behöver förnyas ibland. Nu är det dags för eBarnUngdom. I första steget kommer du som vårdnadshavare inte att märka så mycket, det nya finns i bakomliggande funktioner för handläggare. Övergången innebär att eBU stängs under perioden 24 september–1 oktober, för att säkra överföring av data. Antagning förskola och grundskola kan inte ta emot telefonsamtal och finns inte på plats i kommuninformationen under perioden. Vi ber om överseende om det orsakar problem och ber dig kontakta antagningen via mejl om ditt ärende inte kan vänta. Onsdag 2 oktober kommer systemet och antagningens telefontider att fungera som vanligt igen.

För kontakt med antagning förskola och skola under perioden 24 sept–1 okt:

antagning.forskola@uppsala.se
antagning.grundskola@uppsala.se

eBarnUngdom

eBarnUngdom är Uppsala kommuns e-tjänst för att hantera ärenden som rör förskola och skola. Du loggar in i e-tjänsten när du vill söka plats för ditt barn, ändra uppgifter eller tider, byta eller säga upp en plats och anmäla inkomst.

Här kan du som vårdnadshavare söka plats för ditt barn i

  • förskola
  • familjedaghem
  • flerfamiljsystem
  • förskoleklass
  • grundskola
  • fritidshem
  • fritidsklubb.
Till eBarnUngdom

Kontakta antagning för grundskola

Vänd dig till antagning grundskola om du har frågor om att söka skola, gäller också förskoleklass.

Du kan också få hjälp med din skolansökan på kommuninformation, Stationsgatan 12, måndagar, onsdagar och fredagar 9.00–17.00.

Telefon: 0771-727 001, menyval 2. Telefontid: måndag–torsdag 9.30–11.30
Postadress: Uppsala kommun, Utbildningsförvaltningen, antagning grundskola, 753 75 Uppsala

Kontakta antagning för förskola och fritids

Du kan träffa handläggare från antagningen på kommuninformation, Stationsgatan 12, på måndagar, onsdagar och fredagar 9.00–17.00. Lunchstängt 13.00–13.30. Där kan du få svar på frågor om bland annat förskola, fritidshem/fritidsklubb och grundskola/skolval. Du kan också få hjälp i eBarnUngdom.

Telefon: 0771-727 001, menyval 1, telefontid: måndag–torsdag 9.30–11.30