Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se

Allis (allaktivitetshuset) är ett träningscenter för dig som gillar att röra och aktivera dig. Vi erbjuder bland annat E-sport, parkour, bollsporter, dans, klättring och skate.

Läs mer om utbud, öppettider och priser på allis.uppsala.se

Nyheter om aktiviteter, motion och idrott

 • Utredning föreslår fler badanläggningar

  Uppsala behöver fyra nya badanläggningar inom en 20-årsårsperiod, visar en utredning. Nu planeras för en 50-metersbassäng i Gränby och ett större familjebad centralt i Uppsala. Dessutom två mindre anläggningar varav en i Gottsunda.

 • Alva Svennbeck, John Haglöw och Oscar Tarantino får årets elitidrottsstipendier

  Alva Svennbeck rytmisk gymnastik, John Haglöw judo och Oscar Tarantino rullstolstennis får årets elitidrottsstipendium som delas ut av Idrott och Fritidsnämnden.

 • Valsätra IP rustas och utvecklas

  Uppsala kommun planerar att utveckla och rusta upp Valsätra IP. För att kunna göra detta så bra som möjligt önskar vi få in synpunkter och önskemål om hur platsen skulle kunna utvecklas.

Se fler nyheter

Kampanjer

 • Uppsala Summer Zone

  Som ett led i att öka antalet aktiva barn och ungdomar samt verka för en mer inkluderande och jämlik fritid har vi arrangerat Uppsala Summer Zone vid Studenternas bandyplan under sommaren 2021.

 • Friluftslivets år 2021

  I år är det Friluftslivets år i Uppsala och i hela Sverige.

 • Hållbara resor med Resvana

  Att vara nyflyttad kan vara ett bra tillfälle att hitta en ny och mer hållbar resvana. För att du lättare ska hitta bra resealternativ arbetar Uppsala kommun med tjänsten Resvana tillsammans med företaget Nudgd.

Så arbetar vi med aktiviteter, motion och idrott

 • Så arbetar vi med:

  Att cykla i Uppsala

  Här kan du läsa om hur vi arbetar för att utveckla Uppsala som cykelstad. Om du vill ha löpande information om vad som är på gång för dig som cyklist: prenumerera på nyhetsbrevet.

 • Så arbetar vi med:

  Idrott

  Oavsett ålder, kön, könstillhörighet, sexuell läggning eller etnicitet ska alla kunna träna och idrotta på sina egna villkor utan att diskrimineras - tillsammans når vi målet, Sveriges bästa idrottskommun.