Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Nyheter om jobb och praktik

 • Uppsala yrkesgymnasium Jälla har en av Sveriges bästa transportutbildningar

  Transportfackens yrkes- och arbetsmiljönämnd har nominerat Uppsala yrkesgymnasium Jälla till årets transportskola. Eleverna och lärarna på transportutbildningen är glada men inte överraskade. De är överens om att utbildningen håller hög klass.

 • Aktiviteter på schemat när unga sommarjobbar på fritidsklubbar

  På flera av kommunens fritidsklubbar sommarjobbar ungdomar som just har gått ut årskurs 9. För många av dem är det första jobbet. Dagarna är fyllda av aktiviteter som fotboll, basket och bad. Och ungdomarna är populära bland barnen på fritidsklubbarna.

 • Viktor och Martin sommarjobbar på Molnets förskola

  Molnets förskola brukar ta emot sommarjobbande ungdomar varje år. I sommar arbetar Viktor Samuelsson och Martin Gelin på förskolan. De är uppskattade, både bland barnen och pedagogerna. Viktor och Martin trivs bra och båda tycker att de utvecklas genom arbetet.

Se fler nyheter
Kampanjer
 • Jobba som arbetsterapeut

  Uppsala kommun behöver dig och din akademiska kompetens som arbetsterapeut. Nu hoppas vi att du tar ett aktivt steg och vill vara med och utveckla våra verksamheter i Uppsala kommun.

 • Jobba som fysioterapeut

  Uppsala kommun behöver dig och din kompetens. Vi växer smart och hållbart. Allt fler vill bo och arbeta i Uppsala. Kom och gör oss sällskap.

 • Yrke sjuksköterska

  Uppsala kommun behöver dig och din akademiska kompetens som sjuksköterska. Nu hoppas vi att du tar ett aktivt steg och vill vara med och utveckla våra verksamheter i Uppsala kommun.