Mer av Uppsala – nyhetsbrev om samhällsutvecklingen i Uppsala

Prenumerera på vårt nyhetsbrev där du kan läsa mer om hur vi utvecklar bostadsområden, grönområden och infrastrukturen i Uppsala kommun. Men också hur vi arbetar för att du och kommande generationer ska ha en god och välfungerande vardag.

Börja prenumerera

Fyll i din e-postadress i fältet nedan och skicka in för att börja prenumerera på vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet skickas ut cirka 9 gånger om året.

E-postadress:

Nyhetsbrev 2022

Här kan du läsa de nyhetsbrev vi skickat ut.

14 november 2022, Mer av Uppsala - nyhetsbrev (PDF, 2 MB)

14 oktober 2022, Mer av Uppsala - nyhetsbrev (PDF, 2 MB)

Hantering av personuppgifter

Uppsala kommun behandlar personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Kommunstyrelsen ansvarar för hanteringen av dina personuppgifter i detta formulär. Kontakta kommunstyrelsen

Vi samlar in uppgifterna för att kunna sprida nyheter och information om samhällsutvecklingen i Uppsala till berörda aktörer. Det gör vi utifrån den rättsliga grunden allmänt intresse.

Vi sparar uppgifterna så länge arbetet med stadsutveckling pågår.

Begär utdrag eller klaga

Om du vill ta del av de uppgifter vi har sparade om dig kan du begära ett registerutdrag. Du har rätt att få uppgifterna inom 30 dagar.
Läs om dina rättigheter som uppgiftslämnare

Om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter i strid med dataskyddslagstiftningen kan du klaga hos Integritetsskyddsmyndigheten .