Få nyhetsbrev om kommunens miljö- och klimatarbete

Har du ett intresse och engagemang för miljö och klimat? Då kan du få ett nyhetsbrev som berättar om Uppsala kommuns konkreta miljö- och klimatarbete.

Vill du ha miljö- och klimatrelaterade nyheter och reportage i din inkorg? Nyhetsbrevet Aktuellt: Miljö och klimat tar upp konkreta exempel på vad Uppsala kommun gör på området.

Nyhetsbrevet är en service som levererar sammanställt innehåll om miljö och klimat till våra intresserade invånare. Nyhetsbrevet i sin helhet kommer också ligga på den här sidan.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Nyhetsbrevet kommer per mejl fyra gånger per år. Det första skickas ut i juni 2022.

Sprid gärna informationen om nyhetsbrevet till andra som du vet är intresserade av frågor som rör miljö och klimat.

Prenumerera på nyhetsbrevet Aktuellt: Miljö och klimat.

Tidigare nyhetsbrev

Aktuellt: Miljö och klimat juni 2022