Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Pågående dialog

Hur vill du utveckla Bärumsparken och Frederiksbergsparken?

Dialogen avslutas

Sammanfattning

Under 2022-2023 planerar vi att renovera och utveckla Fredrikbergsparken och Bärumparken. Inför arbetet ska vi ta fram en plan för utvecklingen av parkerna och därför vill vi gärna veta hur du använder parkerna idag och vad du vill att vi ska göra för att den ska bli ännu bättre. Senast 15 oktober 2021 kan du lämna dina svar via ett webbformulär.

Beskrivning

Under hösten och vintern 2021-2022 kommer vi att ta fram en plan för utvecklingen av parkerna. Inför det arbetet är det viktigt för oss att få veta hur du använder parkerna idag och vad du har för önskemål om parkernas utveckling. Var med och utveckla Fredriksbergparken och Bärumparken genom att svara på enkäten via länken här ovanför.

Förslag till utvecklingsplan för parken

De synpunkter och önskemål vi får in via ovan enkät kommer att vara till hjälp för oss i arbetet med att ta fram en utvecklingsplan för parkerna. Ett förslag till utvecklingsplan för parkerna kommer att presenteras här på webben under vintern 2021-2022. Då kommer du även ha möjlighet att lämna synpunkter på förslaget.

Vi planerar att renoveringsarbetet i parkerna kommer sker under 2022-2023.