Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Transportlärare till Ellen Fries gymnasium

Diarienr:
UBN-2024-01870
Arbetsplats:
Ellen Fries gymnasium
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet av arbete inom transportyrket och vill arbeta som lärare hos oss? Vi söker en transportlärare med goda yrkesmässiga kunskaper till Ellen Fries kommunala lärlingsutbildning. Är det du? Välkommen med din ansökan! 

Ellen Fries gymnasium är Uppsalas nya kommunala gymnasieskola. Här är bildning, kreativitet och företagsamhet i fokus. På skolan jobbar vi efter tre ledord: företagsamhet, bildning och kreativitet. På skolan får eleverna utveckla sin kreativitet och lära sig att driva företag, oavsett vilket program eleven går. Lärlingsutbildningen bedrivs på Ellen Fries gymnasium som ligger centralt inne i Uppsala. Yrkesdelarna i utbildningen bedriver vi ute på Vaksala-Eke där vi har en lokal för både personbils- och transportutbildningen.

Här kan du läsa mer om Ellen Fries gymnasium.

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att undervisa elever i kurser inom transportämnet som ingår i programmet och att planera och följa upp undervisningen tillsammans med kollegor. Du kommer att i stor utsträckning ha kontakt med arbetsplatser och branschen genom det arbetsplatsförlagda lärandet. I rollen ingår också att vara mentor och stötta eleverna i deras utveckling i samarbete med vårdnadshavarna samt att utveckla utbildningen och det systematiska kvalitetsarbetet tillsammans med dina kollegor.

Din bakgrund

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i yrkesämnet transport. Det är ett krav att du har erfarenhet av arbete inom yrket och goda yrkesmässiga kunskaper. Det är också viktigt att du har körkort med behörighet B, C och E samt kännedom om och kontaktnät inom branschen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med ungdomar. 

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är en flexibel person som ser möjligheter i förändringar och du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Lena Sahlin, programrektor, 018-727 95 50.

Facklig företrädare: Sveriges lärare, Helena Dübeck, 018-727 24 23 och Elisa Eriksson, 018- 727 81 00. 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 20 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: 2024-08-12 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet