Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Undersköterska till Sävja hemvård

Diarienr:
ALN-2024-00137
Arbetsplats:
Sävja hemvård
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Vill du hjälpa personer att få en bättre dag, att sprida glädje och trygghet samtidigt som du utför ditt arbete som undersköterska i hemvården? Vi söker en undersköterska som arbetar med hjärtat och vill känna glädje och stolthet över ett väl utfört arbete. Är det du? Sök till oss och var en del av vårt team!

Sävja hemvård är en hemvårdsenhet med både tät bebyggelse och landsbygd. Vi tar oss huvudsakligen till våra brukare med cykel.

Här kan du läsa mer om hemvården i Uppsala kommun

Från och med 1 juli 2023 är undersköterska skyddad yrkestitel. För att få använda titeln undersköterska behöver du uppvisa bevis från Socialstyrelsen eller intyg att du varit tillsvidareanställd som undersköterska den 1 juli 2023. Du som har undersköterskeutbildning men saknar bevis eller intyg kan under en övergångsperiod få titeln omvårdnadsassistent.

Här kan du läsa mer om att undersköterska blir skyddad yrkestitel

Ditt uppdrag

Som undersköterska ger du en god omvårdnad utifrån individens behov med stor respekt för människan och dennes självbestämmande. Du arbetar för att brukaren kan leva ett självständigt, aktivt och meningsfullt liv utifrån hans eller hennes förutsättningar och behov samt skapar och upprätthåller god kontakt med brukare, anhöriga, legitimerad personal och för brukaren andra viktiga kontakter. Det ingår även att aktivt delta i teamarbetet runt brukarna, utföra uppgifter delegerade från legitimerad personal samt kommunicera med brukare, anhöriga, andra professioner i verksamheten och andra aktörer.

Övriga uppgifter som ingår i rollen:

  • utföra delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser
  • utföra omvårdnad med god kvalité
  • dokumentera enligt socialtjänstlagen.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med intyg från vård- och omsorgscollege. Du ska ha erfarenhet av hemvård och omsorgsarbete med äldre. Det är viktigt att du har kunskaper i svenska i tal och skrift och kunskaper i basala hygienrutiner. Vi ser gärna att du har kunskaper i beteendemässiga och psykiska symptom vid demens (BPSD). Eftersom våra medarbetare huvudsakligen tar sig till våra brukare med cykel är det viktigt att du kan cykla. 

Som person är du kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer och du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Dessutom är du en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. 

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Helena Tyrland, verksamhetschef, 018-727 55 34. 

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 82 02.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Vi arbetar med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Målet är att de ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt.

Vård- och omsorgsförvaltningen är en av Sveriges största arbetsgivare inom kommunal vård och omsorg. Här arbetar cirka 7 500 medarbetare utifrån vår värdegrund – göra skillnad, arbeta tillsammans och välkomna nyskapande. Hos oss finns stora möjligheter att ta eget ansvar, utvecklas och bidra med sin kompetens. Vi strävar mot en organisationskultur med en tilltro till varandra och en stolthet över verksamheten.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Arbeta inom vård och omsorg - Uppsala kommun

Inom vård- och omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Snarast möjligt Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet