Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Lärare i musik åk 6-9 till Björkvallsskolan (vikariat)

Diarienr:
UBN-2023-07953
Arbetsplats:
Björkvallsskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du lärarlegitimation med behörighet att undervisa i musik och vill arbeta med elever i årskurs 6-9? Hos oss får du möjligheten att arbeta i en nyrenoverad musiksal med kompetenta kollegor. Låter det som något för dig? Sök tjänsten redan idag! 

Björkvallsskolan är en trivsam 6-9 skola nära naturen, belägen i Uppsala kommun, där målet är att alla elever ska lyckas. På vår skola känner sig eleverna trygga och får hjälp i skolarbetet av behöriga lärare. Eleverna möts av lärare som förväntar sig att eleverna når målen i alla ämnen, och vi arbetar aktivt för att varje elev ska känna motivation till skolarbete och lust att lära.

Vi ser att det är viktigt med en lugn studiemiljö för att möjliggöra för eleverna att tillgodogöra sig kunskaper och förmågor. Här uppmuntras våra elever till rörelse och fysiska aktiviteter och de har rörelsepass på schemat utöver idrotten varje vecka. Vår elevhälsa består av specialpedagog, kurator, skolpsykolog skolsköterska samt studie- och yrkesvägledare.

Björkvallsskolan bedriver ett aktivt värdegrundsarbete i syfte att skapa trygghet, ansvar och jämlikhet under elevernas hela skolgång, och arbetet involverar såväl pedagoger som elevhälsan. På vår skola är alla elever välkomna.

Här kan du läsa mer om Björkvallsskolan.

Ditt uppdrag

Som lärare i denna tjänst undervisar du i musik samt eventuellt ytterligare ämne. Du får möjligheten att göra skillnad för våra elever genom att bidra med din kompetens, kunnande och ditt engagemang för att med eleven i centrum verka för att skolan når sina mål. Du planerar, genomför, utvärderar och utvecklar det pedagogiska arbetet enligt läroplan och övriga styrdokument.

Vi strävar efter ett kollegialt lärande där du i nära samarbete med dina kollegor utvecklar verksamheten. Tillsammans arbetar ni för att alla elever ska trivas och utvecklas utifrån sina individuella förutsättningar.

I tjänsten ingår mentorskap, tjänsten är ett vikariat under vårterminen 2024 med eventuell möjlighet till förlängning.

Din bakgrund

Vi söker dig som har lärarlegitimation, alternativt inväntar legitimation, med behörighet att undervisa årskurs 6-9 i musik. Du ska ha god kännedom om skolans styrdokument och grundskolans läroplan samt goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ämnesövergripande samarbeten och it-kunskaper med inriktning mot pedagogiskt arbete. 

Som person är du flexibel och har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Dessutom har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Johan Thalin, rektor, 018-727 58 42.

Facklig företrädare: Sveriges lärare, Annicka Toll., 018-727 78 80.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 20 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning till och med 2024-06-18 Omfattning: 100% Tillträde: 2024-01-08 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet