Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Sjuksköterskor till LSS SÄBO

Diarienr:
OSN-2023-00340
Arbetsplats:
Avdelning Hälsa- och sjukvård
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Vi har världens roligaste arbete, men vi saknar kollegor!
Är du sjuksköterska och gillar att arbeta självständigt, ta egna beslut och själv styra din arbetsdag? Då är LSS SÄBO något för dig!

Som sjuksköterska hos oss på LSS SÄBO är du en del av teamet som i nära samarbete med vårdpersonal och rehab får tillvaron att fungera för vårdtagaren. Samtidigt har du genom din organisatoriska placering i avdelning Hälso- och sjukvård nära till både andra sjuksköterskor, fysio- och arbetsterapeuter och din egen (legitimerade) chef.

Utöver en trygg anställning och konkurrensmässig grundlön erbjuder vi:

  • Individanpassad inskolning/intro efter behov, möjlighet att få en mentor.
  • Friskvårdsbidrag 3000kr/år.
  • Förmånscykel, tillgång till tjänstefordon, digitala hjälpmedel och arbetskläder.
  • Möjlighet till individuell arbetstid inom vissa gränser. Din önskade semester är prioriterad. 
  • Kompetensutveckling tycker vi är viktigt och kommer att satsa på det.
  • Möjlighet till pensionssparande via bruttolöneavdrag.
  • Kollektivavtal med tjänstepension, sjuklön, semesteravtal och försäkringar.
  • Försäkring under arbetstid och resa till och från arbetet genom AFA.
  • Extra ersättning vid föräldraledighet.

 

Ditt uppdrag

Vi behöver dig som vill arbeta patientcentrerat, som ser helhet och samband, är positiv och lösningsorienterad och som vill vara med och bygga upp och utveckla vår verksamhet. Du får en närvarande chef, arbetskamrater som är engagerade, drivna och kompetenta och som kommer att ge dig en bra inskolning.

Du kommer att ingå i ett team (av totalt cirka tre) med två andra sjuksköterskor och det är ni tre som arbetar tight ihop och i första hand stöttar upp och hjälper varandra. Du ansvarar för cirka 8-10 mindre enheter med en stundtals utmanande men samtidigt mycket givande patientgrupp där dina kommunikationsfärdigheter och situationsförståelse ständig utmanas. Ingen dag är den andra lik. Hos oss jobbar du fritt och självständigt och kan sätta din personliga prägel på arbetet men har kollegialt stöd i en sköterskegrupp med hög kompetens och lång erfarenhet.

I ditt ansvar ingår bland annat ansvar för läkemedelshantering inklusive uppföljning på enheterna var annan vecka, förskrivning av medicintekniska produkter, att utfärda intyg liksom att arbeta med avvikelse och att ta emot sjuksköterskestudenter. Vi ser även fram emot ditt bidrag i vårt arbete med att utveckla nya samarbetsformer med Regionen och specialistsjukvården! Just nu bygger vi upp och organiserar om, så hos oss har du chans att påverka, förbättra och utforma verksamheten!

Din bakgrund

Vi välkomnar både dig som är erfaren och dig som är nyexaminerad legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård eller psykiatri är en merit, liksom relevant vidareutbildning. Du måste kunna tala, läsa och skriva obehindrat på svenska och ha god datorvana. Vi arbetar bland annat i LifeCare journal- och avvikelsesystem så det är en fördel om du har erfarenhet av det. För att kunna arbeta hos oss måste du ha B-körkort.

Är du en flexibel person som är bra på att samarbeta och bygga relationer? Har du lätt för att sätta dig in i någon annans perspektiv och situation? Är överblick och riskanalys en naturlig utgångspunkt när du prioriterar i ditt arbete? Då kommer du att trivas hos oss! Läs mer om oss här!

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, välkommen att kontakta verksamhetschef Jan Letto, 018 726 0227.

Har du frågor ang. rekryteringsprocessen eller problem att registrera din ansökan? Välkommen att kontakta HR-specialist Britt Pedersen, 018-727 6712.

Facklig företrädare: Vårdförbundet, 0771-42 04 20.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Vi arbetar med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Målet är att de ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt.

Vård- och omsorgsförvaltningen är en av Sveriges största arbetsgivare inom kommunal vård och omsorg. Här arbetar cirka 7 500 medarbetare utifrån vår värdegrund – göra skillnad, arbeta tillsammans och välkomna nyskapande. Hos oss finns stora möjligheter att ta eget ansvar, utvecklas och bidra med sin kompetens. Vi strävar mot en organisationskultur med en tilltro till varandra och en stolthet över verksamheten.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Arbeta inom vård och omsorg - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet