Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Barnskötare till Funbo förskola

Diarienr:
UBN-2023-07749
Arbetsplats:
Funbo förskola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet av arbete på förskola och som barnskötare? Har du även god kännedom om förskolans läroplan? Då kan du vara den vi söker till Funbo förskola. Välkommen med din ansökan idag!

Funbo förskola ligger naturskönt nära Funbo kyrka och består av 4 avdelningar. Vi erbjuder trygghet, glädje och lärande i en miljö där barnen lockas till lek. Genom lyhördhet och delaktighet för barnen vill vi bidra till att barnen växer upp till nyfikna, respektfulla och ansvarskännande människor. Förskolans pedagoger samarbetar för barnens bästa och för att utveckla den pedagogiska verksamheten. Med hjälp av dokumentation och reflektion arbetar vi för att få tag i det som är viktigt på riktigt och för att göra skillnad för barnen.

Här kan du läsa mer om Funbo förskola.

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att skapa en utvecklande, stimulerande och trygg miljö, skapa möjlighet till utforskande, lek och lärande samt bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar. Det ingår även att ansvara för utbildningen och den dagliga omsorgen för barnen tillsammans med arbetslaget, planera och genomföra aktiviteter enligt förskolans läroplan och kommunens styrdokument, synliggöra barns läroprocesser och utveckling med hjälp av dokumentation samt uppmuntra barnen till kreativitet och kunskapsbyggande.

Din bakgrund

Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Har du utbildning i lågaffektivt bemötande och specialpedagogik är det meriterande. Tjänsten förutsätter att du har erfarenhet av arbete på förskola och som barnskötare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd, av språkutvecklande arbetssätt och arbete med tecken som stöd samt bild som stöd. Arbetet kräver att du har god kännedom om förskolans läroplan och goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Det är en fördel om du har kunskaper i pedagogisk dokumentation och Unikum.

Som person är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Du är en person som är empatisk och snabbt kan sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Dessutom är du kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera med en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Annika Björn, rektor, 018-727 70 95.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 82 09.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 20 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet