Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Förskollärare till Tallens förskola

Diarienr:
UBN-2023-07692
Arbetsplats:
Tallens förskola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du en förskollärare som vill skapa och utveckla en meningsfull, trygg och lärorik verksamhet med och för barnen tillsammans med erfarna och kunniga kollegor? Då kan det här jobbet vara för dig!

Tallens förskola är belägen i Fålhagen med närhet till grönområden och lekparker och med promenadavstånd till centrum. Vårt fokus på förskolan är att alla ska känna en glädje att vilja komma hit, känna sig trygga, dela med sig av varandras erfarenheter och kunna hjälpa varandra. Tillsammans med engagerade pedagoger bedriver förskolan en undervisning där barnen utmanas på ett lustfyllt och roligt sätt utifrån varje barns egna förutsättningar och behov. Hos oss på Tallens förskola vill vi ge barnen en trygg, rolig och lärorik vardag.

Ditt uppdrag

Som förskollärare hos oss får du möjlighet att göra skillnad genom att med barnet i centrum bidra med din kompetens, kunnande och engagemang. Du tar ansvar för att verksamheten utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Med utgångspunkt i styrdokumenten skapar du en utvecklande, stimulerande och trygg miljö, där du även leder och entusiasmerar kollegor i det pedagogiska uppdraget.

Som förskollärare planerar och genomför du undervisning enligt läroplanen och ansvarar för utbildningen och den dagliga omsorgen tillsammans med arbetslaget. Du skapar möjlighet för utforskande, lek och lärande och bidrar till att utveckla verksamheten tillsammans med övrig personal samt deltar aktivt i förskolans utvecklingsarbete. Det ingår att bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar samt planera, genomföra aktiviteter samt synliggöra barns läroprocesser och utveckling med hjälp av dokumentation och samverka med barnens vårdnadshavare i med enligt förskolans läroplan och kommunens styrdokument.

Din bakgrund

Vi söker dig som har förskollärarexamen eller lärarexamen med
behörighet att undervisa i förskolan, du har förskollärarlegitimation, alternativt inväntar legitimation. Har du handledarutbildning ses det som meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete eller VFU på förskola och av arbete med barn i behov av särskilt stöd. För att lyckas i arbetet behöver du ha god kännedom om skollagen och förskolans läroplan. Arbetet kräver att du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt IT-kunskaper med inriktning mot pedagogiskt arbete. Det är även meriterande om du har kunskaper i pedagogisk dokumentation.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Jobbet passar dig som samarbetar och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt samtidigt som du har en god ledarskapsförmåga.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Erika Dröscher. rektor, 018-727 50 91.

Facklig företrädare: Sveriges lärare, Helena Dübeck, 018-727 24 23 eller Elisa Eriksson, 018- 727 81 00.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 20 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet