Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Lärare i förskoleklass till Jumkils skola

Diarienr:
UBN-2023-05890
Arbetsplats:
Jumkils skola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du förskollärarlegitimation, alternativt inväntar legitimation? Vill du vara en del av ett arbetsteam där man dagligen arbetar för att skapa en rolig, trygg och lärorik miljö för barnen? Just nu söker Ljumkils skola en lärare i förskoleklass.

Låter detta som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

Jumkil skola är en nybyggd F-5 skola med cirka 98 elever fördelade på 6 klasser. Skolan har en attraktiv skolmiljö, både i skolans lokaler och på skolgård och omgivande naturområden. På skolan finns ett fritidshem för årskurserna F-5. Vi arbetar mycket med det förebyggande arbetet och är en del av både KiVa - och trivselprogrammet. KiVa är ett anti-mobbingprogram med dels förebyggande arbete där värdegrundslektioner ingår och en samtalsmetodik som används för att motverka och arbeta mot kränkningar och mobbning. Trivselprogrammet förespråkar lek och rörelse under rasterna genom strukturerade lekar som leds av elever under medverkan av vuxna. Jumkil skola arbetar också med det kooperativa lärandet som är en pedagogisk metod som vi använder i klassrummen. Jumkil och Bälinge skola har en gemensam skolledning och elevhälsoteam. Det finns ett välutvecklat samarbete mellan skolorna.

Läs mer om Ljumkils skola här

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att  planera och genomföra aktiviteter enligt läroplanen, bidra till att utveckla verksamheten tillsammans med övrig personal samt skapa aktiviteter kring lek, samtal, sång, drama, bild och form. Det ingår även att planera och genomföra aktiviteter enligt förskolans läroplan och kommunens styrdokument.

Din bakgrund

För att vara aktuell för den här tjänsten krävs det att du har förskollärarlegitimation, alternativt inväntar legitimation samt förskollärarexamen eller lärarexamen med behörighet att undervisa i förskolan. Du har erfarenhet av undervisning och pedagogiskt arbete. Kunskapsmässigt är det ett krav att du har god kännedom om skolans styrdokument samt förskolans läroplan, IT-kunskaper med inriktning mot pedagogiskt arbete samt goda kunskaper i Office-paketet. Utöver det kräver tjänsten också att du har kunskaper inom goda lärmiljöer.

Vidare är det meriterande om du har utbildning i specialpedagogik, utbildning i lågaffektivt bemötande eller vidareutbildning gällande barns språkutveckling och språkutvecklande arbetssätt. Det ses även som meriterande om du har erfarenhet av arbete eller VFU på förskola. Därtill är det meriterande om du har goda datorkunskaper.

Som person är du en god analytiker som är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Vidare har du lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter. Vi ser även att du är empatisk och snabbt kan sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Sist men inte minst söker vi dig som är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Anna-Kari Palm, rektor, 018-726 09 61

Facklig företrädare:
Sveriges lärare, Maria Eriksson Ekholm 018-726 18 44. 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 20 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet