Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Sjuksköterskor till korttids- och växelvård

Diarienr:
ALN-2023-00298
Arbetsplats:
Avdelning Hälsa- och sjukvård
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Vi har världens roligaste arbete, men vi saknar kollegor!
Är du sjuksköterska och gillar att vara spindeln i nätet, ta egna beslut och själv styra din arbetsdag? Då är korttids- och växelvård kanske något för dig! Vi behöver nu förstärka Nora och Svartbäcksgården!

Som sjuksköterska är du en del av teamet som får allt att rulla på kring vårdtagaren. Du arbetar tillsammans med fysio- och arbetsterapeut, omvårdnadspersonal och chefer för respektive boenden. Samtidigt har du genom din organisatoriska placering i avdelning Hälso- och sjukvård nära till både andra sjuksköterskor, fysio- och arbetsteraputer och din egen (legitimerade) chef.

Utöver en trygg anställning och konkurrensmässig grundlön erbjuder vi:

  • Individanpassad inskolning/intro efter behov, möjlighet att få en mentor.
  • Friskvårdsbidrag 3000kr/år.
  • Förmånscykel, tillgång till tjänstefordon, digitala hjälpmedel och arbetskläder.
  • Möjlighet till individuell arbetstid inom vissa gränser. Din önskade semester är prioriterad. 
  • Kompetensutveckling tycker vi är viktigt och kommer att satsa på det.
  • Möjlighet till pensionssparande via bruttolöneavdrag.
  • Kollektivavtal med tjänstepension, sjuklön, semesteravtal och försäkringar.
  • Försäkring under arbetstid och resa till och från arbetet genom AFA.
  • Extra ersättning vid föräldraledighet.

 

Ditt uppdrag

Vi behöver dig som vill arbeta patientcentrerat, som ser helhet och samband, är positiv och lösningsorienterad och som vill vara med och bygga upp och utveckla vår korttids- och växelvård. Du får en närvarande chef, arbetskamrater som är engagerade, drivna och kompetenta och som kommer att ge dig en bra inskolning.

Som sjuksköterska ansvarar du för det som berör patientens medicinska behov såväl som omvårdnadsbehov. Arbetet är varierat och innehåller allt från in- och utskrivning av patienter, läkemedelshantering, såromläggning och kateterbyte till att förskriva medicintekniska produkter eller utfärda intyg och arbeta med avvikelse. Du genomför regelbundna Teams- eller fysiska möten med omsorgspersonal och ditt egna HS-team och har även kontinuerlig läkarkontakt liksom kontakt med anhöriga och andra aktörer. I rollen ingår också att arbeta med Senior alert på individnivå och ta emot sjuksköterskestudenter.

Hos oss är den ena dagen sällan lik den andra. Du kommer att lära dig nya saker och bredda din kompetens. Just nu bygger vi upp och organiserar om, så hos oss har du chans att påverka, förbättra och utforma verksamheten!

Vi söker dig som vill jobba på:

Nora korttidsboende
Ett boende för patienter med demensdiagnos eller kognitiv svikt. Patienterna kommer antingen från sjukhuset eller hemmet. Hälso- och sjukvårdsbehovet varierar hos patienterna och det görs alltid en individuell bedömning.

Nora växelvård
Ett boende för personer som har behov av omvårdnad under kortare perioder, och personer som varvar sitt boende mellan sitt faktiska hem och Nora växelvård.

Svartbäcksgården
Ett korttidsboende med inriktning somatik. Patienterna kommer antingen från sjukhuset eller hemmet. Hälso- och sjukvårdsbehovet varierar hos patienterna och det görs alltid en individuell bedömning.

Din bakgrund

Vi välkomnar både dig som är erfaren och dig som är nyexaminerad legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård eller geriatrik är en merit, liksom relevant vidareutbildning. Du måste kunna tala, läsa och skriva obehindrat på svenska och ha god datorvana. Vi arbetar bland annat i LifeCare journal- och avvikelsesystem, senior alert och palliativa registret så det är en fördel om du har erfarenhet av dessa. För att kunna arbeta hos oss i särskilt boende är det önskvärt att du har B-körkort.

Är du en flexibel person som är bra på att samarbeta och har lätt för att sätta dig in i någon annans perspektiv och situation? Är du lösningsorienterat och tycker om att ta ansvar? Är överblick och riskanalys en naturlig utgångspunkt när du prioriterar i ditt arbete? Då kommer du att trivas hos oss! 

Ansök redan idag! Vi intervjuar och anställer löpande!

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet? Välkommen att kontakta verksamhetschef Emil Mattsson, 018-726 0309. Har du frågor ang. rekryteringsprocessen eller problem att registrera din ansökan? Välkommen att kontakta HR-specialist Britt Pedersen, 018-727 6712.

Facklig företrädare: Vårdförbundet, 0771-42 04 20.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Vi arbetar med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Målet är att de ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt.

Vård- och omsorgsförvaltningen är en av Sveriges största arbetsgivare inom kommunal vård och omsorg. Här arbetar cirka 7 500 medarbetare utifrån vår värdegrund – göra skillnad, arbeta tillsammans och välkomna nyskapande. Hos oss finns stora möjligheter att ta eget ansvar, utvecklas och bidra med sin kompetens. Vi strävar mot en organisationskultur med en tilltro till varandra och en stolthet över verksamheten.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Arbeta inom vård och omsorg - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenkommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet