Från och med 11 maj råder eldningsförbud i Uppsala län. Läs mer om eldning och eldningsförbud.

Stäng

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Gymnasielärare i matematik och naturkunskap

Diarienr:
UBN-2023-03479
Arbetsplats:
Uppsala yrkesgymnasium Jälla
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet av att undervisa på gymnasiet och är på jakt efter nya utmaningar?  Uppsala yrkesgymnasium Jälla i Uppsala söker nu dig som vill arbeta som lärare i matematik och naturkunskap. Låter det här som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Uppsala yrkesgymnasium Jälla är Uppsalas största yrkesgymnasium och är ledande inom utbildningar som är efterfrågade på arbetsmarknaden och ofta leder till jobb direkt efter gymnasiet. Vi erbjuder fem nationella program samt introduktionsprogram i en unik miljö som speglar arbetslivet.

Ditt uppdrag

Som lärare kommer du att undervisa i matematik och naturkunskap på yrkesprogram där du planerar och följer upp undervisningen enskilt och tillsammans med kollegor. Du kommer att vara mentor och stötta eleverna i deras utveckling i samarbete med vårdnadshavarna. Det ingår även att delta och bidra i arbetslags- och ämneslagsarbete samt att utveckla utbildningen och det systematiska kvalitetsarbetet tillsammans med dina kollegor.

Din bakgrund

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i matematik och naturkunskap på gymnasienivå. För att lyckas i arbetet behöver du ha erfarenhet av att undervisa på gymnasiet, gärna på ett yrkesgymnasium.

Som person är du kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Jobbet passar dig som är en flexibel person och kan se möjligheter i förändringar. Sist men inte minst samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Susann Calland, programrektor, 018-727 89 62.

Facklig företrädare: Sveriges lärare, Stefan Pernler, 018-727 93 55.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 20 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: 2023-08-08 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet