Från och med 11 maj råder eldningsförbud i Uppsala län. Läs mer om eldning och eldningsförbud.

Stäng

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Måltidsbiträde till Tunabergsskolans kök

Diarienr:
KSN-2023-01659
Arbetsplats:
Tunabergsskolans kök
Förvaltning:
Kommunledningskontoret
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du ett serviceinriktat och kreativt måltidsbiträde? Vill du vara med och leda och utveckla dagens och framtidens måltidsservice inom Uppsala kommun? Då kan det här vara jobbet för dig!

Måltidsservice är en verksamhet inom Uppsala kommun som bedriver restauranger på förskolor, skolor, gymnasier, seniorrestauranger samt levererar måltider till boende inom vård- och omsorgsverksamhet. Varje dag serverar vi 45 000 måltider och utvecklar kontinuerligt vår verksamhet för att ligga i framkant. Vi jobbar för 100% ekologiskt till 2023 och ökar successivt våra inköp. Måltidsservice har varit nominerade och tävlat i flera tävlingar inom offentlig gastronomi med fina placeringar som resultat.

Tunabergsskolans kök serverar 600 elever per dag. Tjänsten är fördelad mellan två kök vilket innebär att du kommer att starta din dag på i köket på Domarringen som är levererande produktionskök för att sedan avsluta din dag under lunchserveringen i köket på Tunabergsskolan 

Här kan du läsa mer om måltidsservice

Ditt uppdrag

Som måltidsbiträde kommer du att planera, förbereda och tillaga en stor salladsbuffé till skolans elever och pedagoger. I dina uppgifter ingår att bereda grönsaker, baka bröd, förbereda serveringen och finnas till för gästerna under lunchen. Du ska presentera maten och salladsbuffén samt känna till ingredienserna i maten och redovisa dem så att gäster som till exempel har en allergi får allergisäker och god mat. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor på Tunabergskolan och även med medarbetare från närliggande kök. I arbetet ingår också att städa och desinficera redskap, maskiner och lokalytor.

Övriga uppgifter som ingår i rollen:

  • hantera disk
  • sköta dagliga städrutiner
  • hantera specialkost
  • arbeta med HACCP
  • ta emot leveranser
  • fylla på mat
  • packa upp varor.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som köksbiträde i restaurangverksamhet eller storkök med minst 600 portioner. Har du gymnasieexamen eller HACCP-utbildning ses det som meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tillagning av specialkost och av arbete med egenkontroller. Arbetet kräver att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Det är även meriterande om du har goda kunskaper i livsmedelshygien.

Som person är du serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter. Vidare är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Jobbet passar dig som är kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Sist men inte minst är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Michael Sjöstedt, kökschef, 018-727 72 89.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 82 10.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, trygghet, säkerhet och beredskap, kansli samt enheten för omvärld och ledningsstöd. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att samordna och driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet