Från och med 11 maj råder eldningsförbud i Uppsala län. Läs mer om eldning och eldningsförbud.

Stäng

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Förskollärare till Malmvågens förskola

Diarienr:
UBN-2023-03381
Arbetsplats:
Malmvågens förskola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du en driven och erfaren förskollärare? Har du erfarenhet av och intresse för utomhuspedagogik? Då kan det vara dig vi söker!

Malmvågens förskola ligger i hjärtat av det gamla brukssamhället Vattholma, 2 mil norr om Uppsala. Det går snabbt och enkelt att ta sig till oss med både buss och tåg. Förskolan är indelad i tre avdelningar: Månen, Solen och femårsavdelningen Vintergatan. Varje avdelning har sina rutiner och egna projekt, men en vecka i månaden har vi en gemensam temaveckaför hela förskolan. Då planerar vi gemensamma aktiviteter för alla barn inom temat (till exempelsagor eller matematik) som vi även genomför, dokumenterar och utvärderar tillsammans. Under temaveckorna får arbetslagen och arbetsgrupperna extra tid för möten och reflektion. Vi tar gemensamt hand om vår stora gård, där vi bland annat odlar med barnen. Vi har en egen kock som lagar maten på plats.

Här kan du läsa mer om Malmvågens förskola

Ditt uppdrag

Som förskollärare hos oss har du stora möjligheter att påverka i både stort som smått. Du är med i förskolans utvecklingsgrupp och förväntas leda ditt arbetslag med läroplansuppdraget som grund. Du är närvarande och härvarande med förmåga att både planera undervisningen och ta vara på de små tillfällen till lärande, som dyker upp varje dag.

Just nu arbetar vi mycket med våra lärmiljöer, så intresse och erfarenhet av att skapa stimulerande lärmiljöer ser vi som ett stort plus. Vi har en stor utegård, en atriumgård och närhet till skog samt andra grönområden som ger möjlighet till en stimulerande utevistelse. Du kommer att arbeta på vår avdelning Solen som har barn i åldern 1-4 år.

Din bakgrund

Vi söker dig som har förskollärarlegitimation  eller lärarlegitimation med behörighet att undervisa i förskolan. Har du kompletterande pedagogisk utbildning, professionsfördjupande kurs för förskollärare om 7,5 hp eller utbildning i lågaffektivt bemötande ses det som meriterande. Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet av arbete som förskollärare och erfarenhet av att leda utvecklingsarbete och kollegialt arbete. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd, språkutvecklande arbetssätt, tecken som stöd och/eller bild som stöd. Arbetet kräver att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. För att lyckas i arbetet behöver du ha god kännedom om skolans styrdokument samt förskolans läroplan. Du behöver även ha IT-kunskaper med inriktning mot pedagogiskt arbete, kunskaper i Unikum och kunskaper inom goda lärmiljöer. 

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Jobbet passar dig som är en god ledare.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Anu Franke, rektor, 018-727 85 06.

Facklig företrädare: Sveriges lärare, Cecilia Qvarnström, 018-727 78 38.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 20 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet