Från och med 11 maj råder eldningsförbud i Uppsala län. Läs mer om eldning och eldningsförbud.

Stäng

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Verksamhetschef Personlig assistans

Diarienr:
OSN-2023-00350
Arbetsplats:
Vård - och omsorgsförvaltningen, avdelning socialpsykiatri och personligt stöd
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Trivs du med att leda, engagera och skapa delaktighet? Vill du arbeta som ledare i en verksamhet som gör verklig skillnad?
Vi söker nu verksamhetschef inom Personlig assistans socialpsykiatri.

Välkommen med din ansökan!

Ditt uppdrag

Som verksamhetschef är en av dina främsta uppgifter att genom ett operativt ledarskap ge dina medarbetare förutsättningar att lyckas. Du har fullt ledningsansvar för personal, ekonomi och arbetsmiljöfrågor för verksamheter inom personlig assistans. Du driver verksamheternas utvecklingsarbete tillsammans med medarbetare och chefskollegor med fokus på att förbättra vardagen för de brukare som valt kommunen som utförare av assistansen. I detta ansvarar du för planering, samordning samt kvalitetssäkring.

Du ingår i en ledningsgrupp om 11 verksamhetschefer samt områdeschef. Cheferna ingår också i mindre utvecklingsgrupper som täcker upp och stöttar varandra i att utveckla verksamheterna mot uppsatta mål.

Som chef i Uppsala kommun har du stöd från kommunledningskontorets stab när det gäller bland annat ekonomi, HR, kommunikation, arbetsmiljö/rehabilitering och IT. Vi erbjuder löpande kompetensutveckling för att utveckla ett långsiktigt och hållbart och kvalitetssäkrat ledarskap.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ett område som arbetsgivaren bedömer är relevant för tjänsten. Du är en person som drivs av att få leda och utveckla andra och att ha ett jobb som gör skillnad. Har du erfarenhet av arbete inom vård och omsorg så är det meriterande, likaså om du har erfarenhet som chef eller ledare. Vi ser gärna att du har goda kunskaper om socialtjänstlagen. Chefs-eller ledarutbildning är meriterande. Du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och goda IT-kunskaper. 

Som ledare tar du ansvar, driver ditt arbete framåt och når resultat genom att skapa de bästa förutsättningar för din personal att bidra, växa och utvecklas. Du förstår både ekonomiska samband och vilka övriga faktorer som leder till en välmående verksamhet där både personal, brukare och anhöriga trivs. För att lyckas och trivas i tjänsten, ser vi att du är engagerad, tydlig och trygg i din roll som chef. Vidare är du en person som är serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har förmåga till helhetssyn och att se möjligheter i förändringar. Vi ser fram emot att du bidrar till vår utveckling med glädje och kunskap.

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då vi läser ansökningar löpande. Intervjuer kommer att hållas 7 juni to m 12 juni.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, välkommen att kontakta: 
Onur Kaplan, områdeschef, 018-726 03 02
Iréne Lavesson, HR-specialist, 018-727 12 91

Fackliga företrädare: Vision: Lena Wiksten Andersson, 018-727 24 30
SSR/SACO: Camilla Ahlsén Hoff, 018-727 24 34 

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Vi arbetar med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Målet är att de ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt.

Vård- och omsorgsförvaltningen är en av Sveriges största arbetsgivare inom kommunal vård och omsorg. Här arbetar cirka 7 500 medarbetare utifrån vår värdegrund – göra skillnad, arbeta tillsammans och välkomna nyskapande. Hos oss finns stora möjligheter att ta eget ansvar, utvecklas och bidra med sin kompetens. Vi strävar mot en organisationskultur med en tilltro till varandra och en stolthet över verksamheten.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Arbeta inom vård och omsorg - Uppsala kommun

Inom vård- och omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100 % Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet