Från och med 11 maj råder eldningsförbud i Uppsala län. Läs mer om eldning och eldningsförbud.

Stäng

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Kock till Bälingeskolans kök

Diarienr:
KSN-2023-01655
Arbetsplats:
Bälingeskolans kök
Förvaltning:
Kommunledningskontoret
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du en erfaren kock som gillar att laga mat och baka från grunden? Vill du få goda möjligheter att utvecklas och växa i din yrkesroll? Då kan det här vara uppdraget för dig

Måltidsservice är en verksamhet inom kommunledningskontoret och bedriver restauranger och kök på förskolor, grundskolor, gymnasier, seniorrestauranger samt boende inom vård-och omsorgsverksamheter. Måltidsservice erbjuder karriärmöjligheter för dig som brinner för matlagning och service. Med oss har du goda möjligheter att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Bälinge skola ligger naturskönt cirka 12 km norr om Uppsalas stadskärna, och omfattar elever i årskurs F-5. På skolan går det cirka 450 elever, och skolan har ett eget tillagningskök.

Här kan du läsa mer om måltidsservice

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att tillaga frukost, lunch och mellanmål, städa och desinficera redskap, maskiner och lokalytor. Du kommer att laga mat och baka från grunden så långt det är möjligt. Det ingår även att utveckla serveringsutbudet och allergikosten samt utföra egenkontroller i enlighet med gällande lagstiftning.

Övriga uppgifter som ingår i rollen:

  • hantera disk
  • sköta dagliga städrutiner
  • lägga varubeställningar
  • hantera specialkost
  • arbeta med HACCP
  • ta emot leveranser
  • inventering.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har kockutbildning och erfarenhet av arbete som kock. Har du HACCP-utbildning ses det som meriterande. Vi ser att du har erfarenhet av tillagning av specialkost. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete i storkök. Arbetet kräver att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. För att lyckas i arbetet behöver du ha goda kunskaper inom specialkost och livsmedelshygien. Det är även meriterande om du har B-körkort och kunskaper i kostplaneringssystem till exempel Mashie.

Som person är du serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Vidare är du kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Jobbet passar dig som samarbetar och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Sist men inte minst är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Helen Wallin, kökschef 018-727 88 69
Danya Holmgren, områdeschef, 018-727 79 95.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 82 10.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, trygghet, säkerhet och beredskap, kansli samt enheten för omvärld och ledningsstöd. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att samordna och driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet