Från och med 11 maj råder eldningsförbud i Uppsala län. Läs mer om eldning och eldningsförbud.

Stäng

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Lärare i idrott och hälsa åk 1-6 till Treklangens skola

Diarienr:
UBN-2023-03308
Arbetsplats:
Treklangens skola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du lärare i idrott och hälsa med erfarenhet av undervisning inom grundskolan? Vill du arbeta på en skola där man ser systematiskt resultatarbete som viktigt? Då kan det här vara uppdraget för dig!

Treklangens skola är en relativt liten skola för elever i årskurs F-5 och förberedelseklass i årskurs 4-5 på cirka 300 elever och har två paralleller. Skolan ligger i Gottsunda centrum. Merparten av eleverna har ett annat modersmål än svenska och systematiskt resultatarbete är väldigt viktigt. Treklangens skola är en IBIS-skola.

Här kan du läsa mer om Treklangens skola

Ditt uppdrag

Som lärare kommer du att planera och genomföra undervisning enligt läroplanen samt samarbeta med övrig skolpersonal för att skapa en bra arbetsmiljö. Undervisning i simning i årskurs 1-5 ingår i tjänsten. Du förväntas bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar. Det ingår även att aktivt arbeta med elever i behov av särskilt stöd samt bidra till att utveckla skolans lärmiljö tillsammans med elever och övrig personal.

Din bakgrund

Vi söker dig som har svensk lärarlegitimation med behörighet att undervisa i idrott och hälsa i årskurs 1-6 samt bred ämneskompetens. Är du behörighet att undervisa i ytterligare ämnen ses det som meriterande. Vi ser gärna att du har utbildning gällande neuropsykologiska funktionshinder eller simlärarutbildning. För att lyckas i arbetet behöver du ha erfarenhet av undervisning inom grundskolan. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete med språkutvecklande arbetssätt eller av arbete inom kommunal skolverksamhet. Arbetet kräver att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Du behöver ha god kännedom om skolans styrdokument samt grundskolans läroplan. Vi ser även att du har kunskap om extra anpassningar och särskilt stöd. Det är meriterande om du har kunskaper i konflikthantering, goda lärmiljöer och är van att använda digitala hjälpmedel i undervisningen.

Som person är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vidare är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Jobbet passar dig som är lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker. Sist men inte minst är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Erica de Korostenski, rektor, 018-727 88 12.

Facklig företrädare: Sveriges lärare, Christoffer Wahlgren, 072-144 81 29.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 20 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet