Från och med 11 maj råder eldningsförbud i Uppsala län. Läs mer om eldning och eldningsförbud.

Stäng

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Lärare i fritidshem till Treklangens skola

Diarienr:
UBN-2023-03133
Arbetsplats:
Treklangens skola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du lärare i fritidshem och vill vara med och driva utvecklingen av vårt fritidshem? Vi söker dig som har erfarenhet av arbete på fritidshem och skolutveckling i fritidshemmet. Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag! 

Treklangens skola är en F-5 skola med cirka 300 elever inklusive förberedelseklass 4-5 och är belägen i Gottsunda centrum. Skolan har ett stort fritidshem och merparten av våra elever har ett annat modersmål än svenska. För att stärka skolan har vi även ett utökat elevhälsoteam. Treklangens skola är en IBIS-skola.
Vi har en stor personalgrupp, låg personalomsättning och hög trivsel. Även du kommer trivas hos oss!

Här kan du läsa mer om Treklangens skola.

Ditt uppdrag

Ditt huvudsakliga uppdrag är riktat till fritidshem samt raster. Du ska planera för elevernas lärande och sociala utveckling. I arbetet ingår ett delat ansvar för fritidsverksamheten tillsammans med fritidshemmets personal. Vi vill utveckla en röd tråd för elevens hela skoldag. Vi har många elever som är inskrivna på fritids och hög personaltäthet. Vi tar det kompensatoriska uppdraget på allvar och det behöver du också! Samarbete ser vi som nyckeln till framgång och det kräver vi av dig också! Hos oss har du en chans att utvecklas långt.  

Din bakgrund

Vi söker dig som har svensk lärarlegitimation i fritidshemmet och erfarenhet av arbete på fritidshem. För att lyckas i den här tjänsten ser vi att du har erfarenhet av utomhuspedagogik, undervisning i fritidshem och skolutveckling i fritidshemmet. Det är också viktigt att du har erfarenhet av arbete med språkutvecklande arbetssätt och med elever i behov av särskilt stöd. Vi ser det som en fördel om du har erfarenhet av arbete med elever med NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar) och inom kommunal skolverksamhet. 

Arbetet kräver att du har god kännedom om skolans och fritidshemmets styrdokument samt grundskolans läroplan. Du ska också ha kunskaper inom tillgängliga lärmiljöer och digitala verktyg samt goda muntliga och skriftliga kunskaper svenska språket. Har du kunskaper i konflikthantering och goda IT-kunskaper är det meriterande. 

Som person har du förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du är kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera samt en god ledarskapsförmåga. Du behöver ha en stark pedagogisk förankring och vara bra på det relationella. Dessutom är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Erica de Korostenski, rektor, 018-727 88 12.

Facklig företrädare: Sveriges lärare, Christoffer Wahlgren, 018-726 07 15.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 20 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet