Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Kockar till förskolor i Storvreta

Diarienr:
KSN-2023-00429
Arbetsplats:
Måltidsservice, Storvreta förskolor
Förvaltning:
Kommunledningskontoret
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du utbildad kock och tycker, precis som vi, att det är viktigt att ligga i framkant vad gäller ekologisk mat, cero waste och klimatsmarta produkter? Har du även erfarenhet av arbete som kock? Då borde du söka tjänsten hos oss redan idag! 

Måltidsservice är en verksamhet inom Uppsala kommun och bedriver restauranger och kök på förskolor, grundskolor, gymnasier, seniorrestauranger samt boende inom vård-och omsorgsverksamheter.
Måltidsservice erbjuder karriärmöjligheter för dig som brinner för matlagning och service. Med oss har du goda möjligheter att utvecklas och växa i din yrkesroll. Vi söker dig som är kreativ och nytänkande då vi ständigt arbetar med att få så hållbara måltider som möjligt. 

Vi utvecklar kontinuerligt vår verksamhet. Förutom att måltider skall vara goda, säkra och tilltalande så satsar vi att ligga i framkant vad det gäller ekologiskt, cero waste och vi testar nya klimatsmarta produkter samt nya tillagningsmetoder dagligen. Vi jobbar för 100% ekologiskt till 2023 och ökar successivt våra ekologiska inköp.

Vi söker nu 2 driftiga, kvalitetsinriktade och nytänkande kockar till våra produktionskök på två förskolor i Storvreta. På båda förskolorna tillagar vi cirka 70-80 portioner.

Ditt uppdrag

Som kock på förskolekök planerar, köper in och tillagar du måltiderna själv. Att ansvara för HACCP samt aktivt arbeta med svinn ser vi som självklarhet. Baka bröd varje dag och kunna presentera maten på ett tilltalande sätt när den ska serveras till gästerna är också självklara arbetsuppgifter för en kock hos oss. Tjänsten kräver även goda kunskaper i specialkosthantering då du jobbar själv i förskolans kök.

Behovet på förskolor är 75 % och du kommer att behöva gå emellan två olika kök för att kunna jobba 100 % då vi på Kommunen har infört heltid som norm enligt AB. Självklart finns det möjlighet att gå ner i tjänst och jobba 75 % om du vill jobba på ett och samma kök och inte kan eller vill jobba heltid.

Tjänsten är heltid måndag till fredag men helgtjänstgöring kan förekomma.

Din bakgrund

Vi söker dig som har kockutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Har du utbildning inom specialkost är det meriterande. 

Tjänsten kräver att du har dokumenterad erfarenhet av arbete som kock. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av specialkostmatlagning. Det är en förutsättning att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Vi ser det som en fördel om du har god datorvana inklusive Officepaketet, Mashie alternativt andra IT stöd för kök samt B-körkort. 

Som person är du serviceinriktad och lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du förstår ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans och är kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Vidare är du flexibel som person med förmågan att se möjligheter i förändringar. Dessutom är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. 

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Sandra Cuturic, områdeschef, 018-727 56 46.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 20.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, trygghet, säkerhet och beredskap, kansli samt enheten för omvärld och ledningsstöd. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att samordna och driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 75-100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet