Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Lärare 7-9 Eriksbergsskolan (vikariat VT 2023)

Diarienr:
UBN-2023-00344
Arbetsplats:
Eriksbergsskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du nyexad lärare eller lärarstudent och vill prova på att vikariera på vår Eriksbergsskolan under en termin? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Detta kan vara en god chans att få jobba på Eriksbergsskolan. Vi är en 7-9-skola med cirka 410 elever. Arbetsplatsen kännetecknas av god arbetsmiljö, trivsel och gott samarbete. Kollegial stöttning och god gemenskap är kännetecknande för arbetet på vår skola.

Här kan du läsa mer om Eriksbergsskolan

Ditt uppdrag

Du kommer att arbeta som vikarie för en föräldraledig lärare under vårterminen med undervisning i SO och svenska för årskurs 7–9. Som lärare kommer du att planera och genomföra undervisning enligt läroplanen och samarbeta med övrig skolpersonal för att skapa en bra arbetsmiljö. Du förväntas bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar.     

Övriga uppgifter som ingår i rollen:

  • delta i möten med vårdnadshavare
  • sätta betyg på elevernas förvärvade kunskaper.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som är nyexad lärare eller lärarstudent med högst 2 år kvar på lärarprogrammet. Vi ser att du under din utbildning haft VFU på högstadieskola. Arbetet kräver att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. För att lyckas i arbetet behöver du ha god kännedom om skolans styrdokument samt grundskolans läroplan. Du behöver ha kunskaper i olika digitala verktyg såsom Office 365, Unikum och Skola24. Det är en fördel om du har kunskaper inom goda lärmiljöer.

Som person är du lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Dessutom är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Petra Bruce, rektor, 018-727 53 51.

Fackliga företrädare: Sveriges lärare, Helena Dübeck, 018-727 24 23 eller Elisa Eriksson, 018-727 24 50.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning till och med 2023-06-09 Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet