Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se

Återbruket är en second hand-butik som samarbetar med Uppsala Vatten. Vi hämtar återanvändbara saker som har lämnats på återvinningscentraler i Uppsala och säljer dem i vår butik. I butiken hittar du möbler, inredning, köksgeråd, porslin, cyklar, böcker, kläder och leksaker. Även verktyg och byggvaror.

Vi har marknadsmässiga priser och är inte vinstdrivande. Alla våra intäkter går till att utveckla verksamheten. Återbruket är en del av utbildnings- och jobbcenter och här bedrivs kommunala arbetsmarknadsinsatser. 

Återbruket
Återbruket, Bolandsgatan 4

Vi kan tyvärr inte hämta eller köra hem varor till kunder.

Öppettider och kontakt

 Återbruket har tillfälliga öppettider tills vidare. 

  • vi rekommenderar att kunder är i butiken max 30 minuter så fler kan besöka oss under dagen.
  • vi fyller inte på med varor under öppettiden

Tillsammans hjälps vi åt genom att hålla avstånd och visa omtanke så att alla får ett trevligt och säkert besök i butiken.

Öppettider

Måndag-fredag 12.00-17.00

Adress

Bolandsgatan 4

Sociala medier

Följ oss gärna på sociala medier. Vår Facebooksida kan du besöka även om du inte har ett eget Facebookkonto. 

Facebook: facebook.com/aterbruketiuppsala

Instagram: instagram.com/aterbruketuppsala

Telefon:
018-727 03 28

Nyheter om avfall och återvinning

  • Om hållbar stadsutveckling på UKK

    Nu öppnar vi dörrarna igen för en ny Business Arena Uppsala, efter ett uppehåll för pandemin. Den 1 december blir det en heldag med Uppsala Konsert & Kongress, UKK, som en nationell mötesplats med ett lokalt fokus på Uppsalas fastighetsmarknad.

Så arbetar vi med avfall och återvinning

  • Så arbetar vi med:

    Miljö och klimat

    Uppsala kommun tar ansvar och ska vara ledande inom både klimat och miljö. Det miljö- och klimatprogram vi tagit fram fokuserar på två av vår tids största utmaningar: klimatpåverkan och giftfri miljö.