Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Aktivitetsledare med särskilt uppdrag till Uppsala kommun

Diarienr:
KTN-2024-00220
Arbetsplats:
Återfika Paviljongen
Förvaltning:
Kultur-, idrotts- och fritidsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du en projektledarutbildning och erfarenhet av administrativt arbete? Har du en god ledarskapsförmåga och vill skapa aktiviteter utifrån ett främjande uppdrag? Då kan du vara den vi söker till rollen som aktivitetsledare med särskilt uppdrag hos oss på Återfika Paviljongen och Gottsunda allaktivitetshus. Välkommen med din ansökan!

Kultur-, idrott- och fritidsförvaltningen har uppdrag att utifrån hälsa, lärande, kultur, jämställdhet, delaktighet, allas lika värde, samverkan och entreprenörskap utveckla sitt intresse att samordna och ansvara för att skapa aktiviteter. Återfika Paviljongen erbjuder aktiviteter och verksamhet som är i invånarnas intresse. Gottsunda allaktivitetshus arbetar för att stärka demokratin och möjliggöra möten, kunskap, upplevelser och integration genom att utveckla kultur, idrott och fritidsverksamhet. Du har nu möjlighet att vara i en spännande utveckling och öka tillgången till aktiviteter i direkt anslutning till skoldagens slut samt kvällar och helger. Arbetet med allaktivitetshuset är områdesbaserat och bygger på stor samverkan med andra förvaltningar och civilsamhället samt andra viktiga aktörer i området. Stor vikt läggs på delaktighet och inflytande av barn, unga och vuxna.

Ditt uppdrag

I ditt uppdrag som aktivitetsledare med särskilt uppdrag kommer du att bygga upp kontaktnät gentemot privatpersoner, kommunala verksamheter, fastighetsägare och föreningsliv för att skapa aktivitet inom projektets uppdrag. Du kommer att ta emot idéer på aktiviteter och återkoppla till de personer och verksamheter som vill genomföra aktiviteter samt ge stöd till de individer som vill testa idéer och vid behov lotsa dem vidare till det företagsfrämjande stöd som finns. I ditt arbete ingår det även att ge stöd till föreningar som vill genomföra aktiviteter och vid behov lotsa dem till andra delar av kommunen samt kartlägga behov och möjligheter för att genomföra föreslagna aktiviteter. Du kommer att planera, samordna och genomföra aktiviteter i egen regi eller med andra, organisera och ansvara för utlåning av lokalen. Du kommer också att utveckla struktur och rutiner för projektets fortgående, planera och hantera viss lättare budgetering och marknadsföra programverksamheten.

Din bakgrund

Vi söker dig som har projektledarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Du har erfarenhet av arbete i offentlig förvaltning och administrativt arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i mångkulturell miljö samt med integration och inkludering.

Som person är du analytisk och bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Du ser sakers vidare konsekvenser och anpassar dina handlingar till dessa. Dessutom ser du förändring som en möjlighet att komma framåt och anpassar dig enkelt till nya förutsättningar. Du har en god ledarskapsförmåga och skapar engagemang och delaktighet. Vidare tar du initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Tanim Rab, enhetschef, 018-727 08 15.

Facklig företrädare: 
Kommunal, 010-442 82 09
Vision, Denise Fjellner, 018-727 88 36.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till kultur-, idrotts- och fritidsförvaltningen. Förvaltningen består av sex avdelningar. Två avdelningar är kanslier som arbetar på direkt uppdrag av förvaltningens ledning samt handlägger ärenden åt kulturnämnden respektive idrotts- och fritidsnämnden. De två kanslierna ansvarar för den strategiska planeringen inom kulturnämndens och idrotts- och fritidsnämndens ansvarsområden samt bereder nämndärenden. Kanslierna handlägger också stöd och stipendier till det fria kulturlivet, studieförbund, idrottssektorn och föreningslivet i Uppsala kommun samt leder större projekt. Fyra av förvaltningens avdelningar ansvarar huvudsakligen för kulturnämndens egenregiverksamhet: Bibliotek Uppsala, Fritid Uppsala, Uppsala konst och kulturarv samt Uppsala kulturskola.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet