Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Aktivitetsledare till Gottsunda allaktivitetshus

Diarienr:
KTN-2024-00221
Arbetsplats:
Gottsunda allaktivitetshus
Förvaltning:
Kultur-, idrotts- och fritidsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Gillar du att anordna kreativa aktiviteter? Vill du vara med och bidra till en meningsfull fritid för alla åldrar? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som aktivitetsledare!

Gottsunda allaktivitetshus - Genom att utveckla kultur, idrott och fritidsverksamhet ska verksamheten arbeta för att stärka demokratin och möjliggöra möten, kunskap, upplevelser och integration. Du har nu möjlighet att vara i en spännande utveckling och öka tillgången till aktiviteter i direkt anslutning till skoldagens slut samt kvällar och helger. Arbetet med allaktivitetshuset är områdesbaserat och bygger på stor samverkan med andra förvaltningar och civilsamhället samt andra viktiga aktörer i området. Stor vikt läggs på delaktighet och inflytande av barn, unga och vuxna. Vi söker nu två aktivitetsledare till oss.

Ditt uppdrag

I ditt uppdrag som aktivitetsledare kommer du arbeta för att ska en meningsfull fritid för barn och unga. Du planerar, leder och utvecklar aktiviteter för barn och unga och även vuxna tillsammans med dina kollegor.
Du förväntas vara inspiratör och samtidigt se barnens och ungdomarnas delaktighet och kreativitet som en tillgång i verksamheten. I rollen som aktivitetsledare kommer du att hålla kontakt med vårdnadshavare, delta i planeringsdagar samt samverka med exempelvis skola, socialtjänst och polis. Du kommer dessutom hantera konflikter och delta i kompetenshöjande utbildningar.

Din bakgrund

Vi söker dig som har fritidsledarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som fritidsledare och arbete inom öppen fritidsverksamhet. Du har med fördel erfarenhet av arbete barn och ungdomar, med emotionella och/eller sociala svårigheter eller arbete i mångkulturell miljö. Arbetet kräver att du har goda IT-kunskaper och muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Det är en fördel om du har kunskaper i andra språk än svenska och engelska eller kunskaper inom samtalsmetodik. Det är även meriterande om du har kunskaper inom konflikthantering.

Som person är du initiativtagande och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du har en god ledarskapsförmåga och ser möjligheter i förändringar. Dessutom samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare anpassar du ditt sätt att förmedla ditt budskap till individen, sammanhanget och situationen och är bra på att skapa kontakter, underhålla och utveckla relationer. 

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Tanim Rab, enhetschef, 018-727 80 15.

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 82 09
Vision, Denise Fjellner, 018-727 88 36.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till kultur-, idrotts- och fritidsförvaltningen. Förvaltningen består av sex avdelningar. Två avdelningar är kanslier som arbetar på direkt uppdrag av förvaltningens ledning samt handlägger ärenden åt kulturnämnden respektive idrotts- och fritidsnämnden. De två kanslierna ansvarar för den strategiska planeringen inom kulturnämndens och idrotts- och fritidsnämndens ansvarsområden samt bereder nämndärenden. Kanslierna handlägger också stöd och stipendier till det fria kulturlivet, studieförbund, idrottssektorn och föreningslivet i Uppsala kommun samt leder större projekt. Fyra av förvaltningens avdelningar ansvarar huvudsakligen för kulturnämndens egenregiverksamhet: Bibliotek Uppsala, Fritid Uppsala, Uppsala konst och kulturarv samt Uppsala kulturskola.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet