Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Jourhandläggare till Trygghetsjouren (sommarvikariat)

Diarienr:
ALN-2024-00111
Arbetsplats:
Trygghetsjouren
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du gymnasieutbildning och goda kunskaper i digitala arbetssätt och är på jakt efter en ny utmaning? Nu söker vi på trygghetsjouren dig som vill arbeta hos oss under sommaren 2024! Hos oss får du ett viktigt jobb med varierande arbetsuppgifter. Välkommen med din ansökan! 

Trygghetsjouren är en verksamhet som arbetar dygnet runt alla dagar i veckan året om med att ta emot trygghetslarm och samtal från våra larmkunder inom Uppsala kommun. Vi arbetar självständigt nära våra medarbetare för att lösa utmaningar tillsammans.

Tjänsten är ett vikariat över sommaren med timanställning. Arbetstiderna är förlagda dag, kväll och natt samt varannan helg enligt schema.

Ditt uppdrag

Som jourhandläggare på Trygghetsjouren hanterar du inkomna trygghetslarm från våra larmbrukare som är knutna till oss. Du svarar även på inkomna telefonsamtal från brukare som är beviljade hemvårdsinsatser. Som jourhandläggare arbetar du via telefon samt i vårt larmsystem och kontaktar de hemvårdsutförare som brukaren är knuten till för att förmedla trygghetslarm och samtal till berörd personal.

I arbetsuppgifterna ingår även att utföra digital tillsyn nattetid samt administration och registervård i samtliga system.

Din bakgrund

Vi söker dig som har 3-årig gymnasieutbildning och minst 6 månaders arbetslivserfarenhet. Har du utbildning till undersköterska eller högskole- eller universitetsutbildning inom vård och omsorgsområdet är det meriterande. Vi ser gärna att du har arbetat inom vård och omsorg, hanterat larm eller samtal, arbetat med administrativa uppgifter och är bekant med att arbeta obekväm arbetstid dygnet runt. 

Arbetet kräver att du talar och skriver svenska det språket obehindrat och har lätt att uttrycka dig tal och skrift. Du ska ha insikt och förståelse om regelverken som angränsar till vård- och omsorg, exempelvis sekretess och it-säkerhet. Det är också viktigt att du har goda kunskaper i digitala arbetssätt och förmågan att lära dig nya system. 

Som person är du serviceinriktad och tillmötesgående med förmågan att alltid handlägga ett ärende med ett vänligt och professionellt bemötande. Det är viktigt att du är noggrann i ditt arbete och att du är bra på att se sammanhang och kan lösa komplexa frågor och problem. Vidare är du en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera och har en god samarbetsförmåga. Sist men inte minst är du lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. 

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Maria Jennische, verksamhetschef, 018-727 12 16.

Fackliga företrädare: 
Kommunal, 010-442 82 02
Vision, Karin Lundborg, 018-727 51 52.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Vi arbetar med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Målet är att de ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt.

Vård- och omsorgsförvaltningen är en av Sveriges största arbetsgivare inom kommunal vård och omsorg. Här arbetar cirka 7 500 medarbetare utifrån vår värdegrund – göra skillnad, arbeta tillsammans och välkomna nyskapande. Hos oss finns stora möjligheter att ta eget ansvar, utvecklas och bidra med sin kompetens. Vi strävar mot en organisationskultur med en tilltro till varandra och en stolthet över verksamheten.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Arbeta inom vård och omsorg - Uppsala kommun
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning till och med 2024-08-18 Omfattning: 0-100% Tillträde: 2024-06-03 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet