Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Lärare F-3 till Treklangens skola (vikariat)

Diarienr:
UBN-2023-07853
Arbetsplats:
Treklangens skola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet av att arbeta i en mångkulturell miljö? Vill du arbeta på en skola där vi alltid arbetar språkutvecklande, i undervisning och på rasterna? Då är du rätt person för oss på Treklangens skola!

Treklangens skola är en F-5 skola med cirka 320 elever inklusive förberedelseklass 4-5 och är belägen i Gottsunda centrum. Skolan har ett stort fritidshem och merparten av våra elever har ett annat modersmål än svenska. För att stärka skolan har vi även ett utökat elevhälsoteam. Treklangens skola är en IBIS-skola. Vi är en skola som sätter kunskaper i centrum och satsar på att systematiskt förbättra våra elevers resultat. Vi har en stor personalgrupp, låg personalomsättning och hög trivsel. Som anställd på Treklangen har du en möjlighet att utvecklas som lärare tillsammans med dina kollegor. Även du kommer trivas hos oss!

Ditt uppdrag

Hos oss på Treklangens skola får du möjligheten att göra skillnad för våra elever genom att bidra med din kompetens, kunnande och ditt engagemang för att med eleven i centrum verka för att skolan når sina mål. Du planerar, genomför, utvärderar och utvecklar det pedagogiska arbetet enligt läroplan och övriga styrdokument.

Som lärare i denna tjänst undervisar du i förskoleklass. Du kommer att planera och genomföra undervisning enligt läroplanen samt samarbeta med övrig skolpersonal för att skapa en bra lärande miljö. Du förväntas bedriva en anpassad pedagogisk undervisning utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar.

Vi strävar efter ett kollegialt lärande där du i nära samarbete med dina kollegor utvecklar verksamheten. Tillsammans arbetar ni för att alla elever ska trivas och utvecklas utifrån sina individuella förutsättningar.

Din bakgrund

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs F-3 alternativt inväntar legitimation. För att lyckas i arbetet behöver du ha erfarenhet av att ha arbetat i en mångkulturell miljö med elever från särskilt utsatta områden. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med språkutvecklande arbetssätt. Arbetet kräver att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Du behöver även ha god kännedom om skolans styrdokument samt grundskolans läroplan. Har du IT-kunskaper med inriktning mot pedagogiskt arbete ses det som meriterande.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vidare är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Jobbet passar dig som är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Du är flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Sist men inte minst samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Erica De Korostenski, rektor, 018-727 88 12.

Facklig företrädare: Sveriges lärare, Christoffer Wahlgren, 072-114 81 29.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 20 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning till och med 2024-08-11 Omfattning: 100% Tillträde: 2024-01-01 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet