Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Yrkeslärare försäljning- och service till Celsiusskolan

Diarienr:
UBN-2023-07776
Arbetsplats:
Celsiusskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du intresserad av att utveckla lärandet hos våra elever i årskurs 1-3 på försäljning- och serviceprogrammet? Vill du undervisa i ung företagsamhet (UF) men även andra kurser? Låter detta som ett jobb för dig? Sök då tjänsten yrkeslärare på försäljnings- och serviceprogrammet på Celsiusskolan!

Celsiusskolan är en av de stora kommunala gymnasieskolorna i Uppsala. Läsåret 2023/2024 har vi ungefär 1050 inskrivna elever på något av våra fyra program; Ekonomiprogrammet, Försäljnings- och serviceprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, och Samhällsvetenskapsprogrammet. Vårt mål är att alla elever ska ha ett examensbevis i handen på studentdagen.

Här kan du läsa mer om Celsiusskolan 

Ditt uppdrag

Som lärare kommer du att planera och genomföra undervisning enligt läroplanen. Du samarbetar med övrig skolpersonal för att skapa en bra arbetsmiljö. Du förväntas bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar. Vidare ingår uppdrag som klassföreståndare samt mentorskap för ett antal elever varje år.

Huvuduppdraget är att varje år handleda våra UF-företag in i mål och se hela deras utveckling och resultat. Du kommer att ha kompetenta och trevliga kolleger att bolla med och skapa goda idéer tillsammans med. Arbetslaget är drivande i allt arbete kring det arbetsplatsförlagda lärandet (APL). Här kommer du ingå i trepartssamtal på arbetsplatserna och delta i gemensamma bedömningar inför betygsättningen.

I tjänsten kan också ingå stöd för elever i biblioteket på så kallad studiecoachning.

Din bakgrund

Vi söker dig som har svensk lärarlegitimation med behörighet att undervisa på försäljning- och serviceprogrammet. För att lyckas i arbetet behöver du ha erfarenhet av arbete med UF på gymnasienivå. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som gymnasielärare. Arbetet kräver att du har kunskaper i nationella styrdokument för gymnasieskolan och goda kunskaper om skolans pedagogiska IT-system. Du behöver även ha mycket goda svenskkunskaper, både i tal och skrift. 

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Vidare är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Jobbet passar dig som samarbetar och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Jörgen Norman, rektor, 018-727 28 01.

Facklig företrädare: Sveriges Lärare: Isabelle Mattlar eller Andrea Nerenberg, båda nås via receptionen 018-727 28 00.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 20 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: 2024-01-09 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet