Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Musiklärare till naturnära Gåvsta skola i nordöstra Uppsala

Diarienr:
UBN-2023-07764
Arbetsplats:
Gåvsta skola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Som musiklärare hos oss får du möjlighet att skapa fin och utvecklande musikundervisning för våra elever i vår välutrustade musiksal. Stor del av undervisningen sker i halvklass. Är du intresserad av att bli en i lärarlaget på naturnära Gåvsta skola? Välkommen med din ansökan!

Gåvsta skola är en kommunal F-9 skola och är belägen 18 km nordost om Uppsala och upptagningsområdet är i första hand Rasbo och Rasbokil. Skolan har cirka 500 elever och cirka 70 medarbetare. I nära anslutning finns elljusspår, bollplaner och en sporthall som hyrs av skolan.

Skolans vision är att vi ska erbjuda en skola där vi har glada och trygga elever med vilja och lust att lära, där vi också får alla att känna att de lyckas.

Läs mer om Gåvsta skola här!

Ditt uppdrag

Som musiklärare ansvarar du för att planera och genomföra undervisning i musik för årskurs 3 till 9. Inom ramen för läroplanen anpassar du den pedagogiska verksamheten utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar. Du bedömer och betygsätter elever i ämnet. Du är en del av arbetslaget för åk 4-6. Det ingår även att tillsammans med övrig personal planera och genomföra avslutningar o s v.

Du bidrar till att utveckla skolans lärmiljö tillsammans med elever och övrig personal, deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete samt samarbetar med övrig skolpersonal för att skapa en bra arbetsmiljö.

Din bakgrund

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i musik i årskurs 3-9. Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning i musik och erfarenhet av arbete i grundskolan. För att lyckas i arbetet behöver du ha god kännedom om skolans styrdokument. Har du god kännedom om bedömning och betygsättning ses det som meriterande.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du har en god ledarskapsförmåga och kan planera och organisera arbetet på ett effektivt sätt. Dessutom är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Malin Bohlin, rektor, tfn 018-727 58 22

Fackliga företrädare:
Sveriges lärare, Helena Dübeck, 018-727 24 23 eller Elisa Eriksson, 018- 727 81 00 
DIK, Marianne Skoglund, 018-727 57 09

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta Kajsa på enheten för kompetensförsörjning: 018-727 12 95

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 20 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: 9 januari eller enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet