Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Förskollärare till Sävja förskola

Diarienr:
UBN-2023-07763
Arbetsplats:
Sävja förskola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Utmanas du av att tänka nytt om rummens design och återbruksmaterial som möjlighet och där estetiken är motor och drivkraft i barns utveckling och lärande? Vill du få möjlighet att utveckla det? Då ska du söka tjänsten som förskollärare hos oss på Sävja förskola!

Sävja förskola är Reggio Emilia inspirerad och ligger mitt i Sävja med goda bussförbindelser. Förskolan arbetar i verkstäder/ateljéer som inbjuder till lärande och samarbete. Vi arbetar i tre åldersnära grupper och det är en tydlig progression i verkstäderna/ateljéerna. Vi har ett projekterande och utforskande arbetssätt med fokus på lärande för hållbar utveckling. Pedagogisk dokumentation som verktyg till reflektion och utveckling. Vi arbetar i nätverk tillsammans med tre förskolor som del i det kollegiala lärandet.

Läs mer om Sävja förskola här

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att planera och genomföra aktiviteter enligt läroplanen, uppmuntra barnen till kreativitet och kunskapsbyggande samt bidra till att utveckla verksamheten tillsammans med övrig personal. Du ska skapa möjlighet till utforskande, lek och lärande samt skapa aktiviteter kring lek, samtal, sång, drama, bild och form. Du förväntas bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar. Det ingår att aktivt delta i förskolans utvecklingsarbete.

Övriga uppgifter som ingår i rollen:

  • analysera och följa upp det egna arbetet
  • delta i möten med vårdnadshavare
  • hålla utvecklingssamtal
  • använda digitala hjälpmedel
  • delta i planeringsdagar
  • hålla i pedagogiska samlingar
  • skriva veckobrev

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har förskollärarexamen med legitimation eller inväntar legitimation. Har du handledarutbildning, utbildning i låg affektivt bemötande, specialpedagogik eller Reggio Emilia utbildningar ses det som meriterande. Önskvärt är också utbildning i språkutvecklande arbetssätt samt TAKK. Vi ser positivt på att du har erfarenhet av arbete som förskollärare i förskola, av arbeta språkutvecklande samt av arbete med tecken som stöd. Förutsättning för att klara av arbetet är att du har kunskaper i digitala verktyg med inriktning mot pedagogiskt arbete, goda kunskaper muntligt och skriftligt i svenska samt kunskaper i pedagogisk dokumentation. Kunskaper i andra språk än engelska och svenska och goda kunskaper i arbete med tillgängliga lärmiljöer ser vi som meriterande.

Som person är du flexibel och du ser möjligheter i förändringar. Vidare har du förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vi ser även att du är pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Sist men inte minst söker vi dig som är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Susanne Welin, rektor, 018-727 73 77 

Fackliga företrädare: 
Sveriges lärare, Helena Dübeck, 018-727 24 23 och Elisa Eriksson, 018- 727 81 00 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 20 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: 2024-01-08 eller enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet