Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Lärare Vikarieförmedlingen

Diarienr:
UBN-2023-07604
Arbetsplats:
Utbildningsförvaltningen Vikarieförmedlingen
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Brinner du för pedagogiskt arbete med barn och ungdomar och vill ha ett flexibelt arbete?

Uppsala kommuns Vikarieförmedling erbjuder en flexibel och utvecklande anställning för dig som vill arbeta som lärarvikarie.

Hos oss får du som vikarie erfarenhet och möjlighet att utveckla dina pedagogiska kunskaper. Läs mer på: www.uppsala.se/vikarie.

När du ansöker vill vi att du skickar in ett komplett CV och ett personligt brev.

Ditt uppdrag

Som vikarie kommer du vara en del av det dagliga arbetet och arbeta aktivt för att skapa en stimulerande och utvecklande verksamhet där eleverna står i centrum. Du är en positiv förebild för eleverna i alla lägen. Du är aktiv och lyhörd, tar ansvar och är en tydlig ledare. Tillsammans med ordinarie personal bidrar du till att eleverna får de bästa förutsättningarna att lyckas i skolan. Som lärarvikarie kan du arbeta som klasslärare i förskoleklass, på låg- och mellanstadiet samt som ämneslärare på högstadiet. 

Oavsett uppdrag så innebär ett arbete i skolans värld att göra skillnad.

Vikarieförmedlingen bemannar arbetspass digitalt vilket innebär att du behöver ha tillgång till dator och mobil. Som vikarie anger du själv vilka dagar och tider du har möjlighet att arbeta. Vi bemannar uppdrag som är 1-14 dagar och vi vill att du i genomsnitt jobbar minst 1 dag i veckan.

Din bakgrund

Till grundskolans Vikarieförmedling söker vi främst dig som är utbildad lärare eller är lärarstuderande. Vi värdesätter erfarenhet från undervisning och arbete med barn och unga. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift är en förutsättning för arbetet.

Som person har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du leder, motiverar, samordnar och blir en referenspunkt för andra samt skapar engagemang och delaktighet. Det är viktigt att du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. 

Upplysningar

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta: 

Vikarieförmedlingen
Tel: 018-726 00 70, Måndag-fredag, mellan 07.00 och 09.00
Epost: vikarieformedling@uppsala.se

Facklig företrädare:
Sveriges lärare
Helena Dübeck: 018-727 24 23 
Elisa Eriksson: 018- 727 81 00

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 20 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad Omfattning: 0% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet