Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Vikarierande barnskötare till Kamomillens förskola

Diarienr:
UBN-2023-05703
Arbetsplats:
Kamomillens förskola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet av arbete på förskola? Gillar du att skapa aktiviteter kring lek, samtal, sång, drama, bild och form? Då kan du vara den vi söker!

På Kamomillen kan vi erbjuda kollegor med lång erfarenhet. Här finns ett glatt gäng med hög ambitionsnivå och god samarbetsförmåga! Nyrustade fina lokaler, arbetar åldersnära på två avdelningar och har en förskolebuss. Närhet till grönområdet Årstaparken, Källparken och 4H, goda kommunikationer, närhet till Gränby centrum och eget tillagningskök.

Här kan du läsa mer om Kamomillens förskola

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att skapa aktiviteter kring lek, samtal, sång, drama, bild och form. Du förväntas uppmuntra barnen till kreativitet och kunskapsbyggande, skapa en utvecklande, stimulerande och trygg miljö samt skapa möjlighet till utforskande, lek och lärande. Du kommer att ersätta ordinarie personal vid frånvaro.

Din bakgrund

Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Vi ser att du har erfarenhet av arbete på förskola. För att lyckas i arbetet behöver du ha god kännedom om förskolans läroplan. Arbetet kräver att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Har du körkort behörighet D (busskörkort) ses det som meriterande.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vidare är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Jobbet passar dig som är en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Sist men inte minst samarbetar och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Ulrika Hübinette, rektor, 018-727 28 53.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 82 09,

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 20 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning utifrån verksamhetens behov Omfattning: 0-100% utifrån behov Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet