Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Intendent med inriktning förvaltning

Diarienr:
KSN-2023-02500
Arbetsplats:
Fastighetsstaben - Lokalförvaltning
Förvaltning:
Kommunledningskontoret
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du vår nästa intendent? Tycker du om att vara den samordnande spindeln i nätet som brinner för service och fastigheter? Då kan du vara den vi letar efter till tjänsten som Intendent. Välkommen med din ansökan!

Fastighetsstaben ansvarar för att tillhandahålla ändamålsenliga, hållbara och kostnadseffektiva lokaler och bostäder till nämnderna. Genom både lång- och kortsiktig planering av lokal- och bostadsbestånd stödjer Fastighetsstaben nämnderna i utvecklingsarbetet och ökar deras förutsättningar att fokusera på kärnverksamheten. Fastighetsstaben säkerställer att tillgänglighetsperspektivet tas om hand vid beslut om nyproduktion eller större fastighetsrenoveringar.

Fastighetsstaben ombesörjer att det egenägda fastighetsbeståndet brukas och förvaltas på ett ändamålsenligt, hållbart och kostnadseffektivt vis. Fastighetsstaben utgör motpart till hyresvärd vid inhyrningar och representerar samtliga nämnder i fastighetsrelaterade frågor. Fastighetsstaben sköter avtalshantering samt säkerställer att lokaler och bostäder förvaltas enligt avtal. Genom att utveckla den ekonomiska uppföljningen av kommunens fastigheter skapas ökad kostnadskontroll på förvaltningsnivå.

Läs mer om fastighetsstaben här

Ditt uppdrag

Som intendent förvaltar du en eller flera av kommunens större administrativa kontor där vi har både traditionella- och aktivitetsbaserade arbetsplatser. Att förvalta innebär att du sköter kontakten med hyresvärd/fastighetsägare och du agerar självständigt inom din budgetram som du tillsammans med enheten och enhetschef tar fram.

Du samordnar FM-tjänster så som reception, städ, bilpool med mera utan att ha ett personalansvar.

Samordningsansvaret för den fysiska arbetsmiljön på kontoren är din uppgift och du följer upp den kontinuerligt och gör en skyddsrond en gång om året.

Din bakgrund

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning och förvaltarutbildning/Facility Management eller motsvarande. Du har minst 3 års erfarenhet av serviceyrken eller fastighetsbranschen. Därtill har du även goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift, B-körkort samt kunskaper i Office 365.

Vidare är det meriterande om du har teknisk utbildning som berör aktuell tjänst, erfarenhet av arbete inom kommunal verksamhet samt erfarenhet av arbete som förvaltare eller inom facility management.

Som person förstår du ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans. Vidare har du förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vi ser även att du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt samt är serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Sist men inte minst söker vi dig som är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Benn Liljestrand, gruppchef, 018-727 47 25

Fackliga företrädare:
SACO, Sampo Hinnemo, 018-727 40 58
Vision, Liselotte Ehn, 018-727 49 49 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, trygghet, säkerhet och beredskap, samt kansli. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att samordna och driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: 2024-01-08 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet