Från och med 11 maj råder eldningsförbud i Uppsala län. Läs mer om eldning och eldningsförbud.

Stäng

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Förskollärare till Arkitektens förskola (vikariat)

Diarienr:
UBN-2023-03380
Arbetsplats:
Arkitektens förskola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du kunskaper inom goda lärmiljöer och är en person som vill delta i förskolans utvecklingsarbete? Har du dessutom god kännedom om skolans styrdokument samt förskolans läroplan? Då kan du vara den vi söker till oss på Arkitektens förskola! 

På Arkitektens förskola bemöter vi barnen med värme, öppenhet, lyhördhet och respekt. Varje barn skall få sina behov respekterade och tillgodosedda och få uppleva sitt eget värde. Vi ser trygghet som grund och förutsättning för lärande. Vi respekterar och lyssnar på barnen. Barnen är delaktiga i både ord och handling. Vi arbetar normkritiskt på Arkitektens förskola. För oss är det viktigt att alla barn accepteras som de är och vill vara. Vi ser barn som barn, och sätter dem inte i olika fack så som kön eller etnicitet. Vi vill att barnen skall lära sig att ta hänsyn till andra människors situation samt vilja att hjälpa andra.

Här kan du läsa mer om Arkitektens förskola.

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att synliggöra barns läroprocesser och utveckling med hjälp av dokumentation, aktivt delta i förskolans utvecklingsarbete samt bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar. Det ingår även att bidra till att utveckla verksamheten tillsammans med övrig personal samt skapa möjlighet till utforskande, lek och lärande.

Din bakgrund

Vi söker dig som har förskollärarexamen eller lärarexamen med behörighet att undervisa i förskolan. Har du vidareutbildning gällande barns språkutveckling och språkutvecklande arbetssätt är det meriterande.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på förskola, som förskollärare och med undervisning. Det är också en fördel om du har erfarenhet av att leda utvecklingsarbete och kollegialt arbete, skriva handlingsplaner samt arbete med tecken som stöd och barn i behov av särskilt stöd.

Arbetet kräver att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska, god kännedom om skolans styrdokument samt förskolans läroplan. Du ska också ha goda datorkunskaper, kunskaper i Unikum samt kunskaper inom goda lärmiljöer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som förskollärare, språkutvecklande arbetssätt och kommunal förskoleverksamhet. Det är också en fördel om du har kunskaper i specialpedagogik. 

Som person är du en god ledare som har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer och du är en person som strukturerar, planerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Jobbet passar dig som är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Eva Forssell, rektor, 018-727 79 77.

Facklig företrädare: Sveriges lärare, Helena Dübeck, 018-727 24 23 eller Elisa Eriksson, 018- 727 81 00.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 20 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning i ett år Omfattning: 75-100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet