Från och med 11 maj råder eldningsförbud i Uppsala län. Läs mer om eldning och eldningsförbud.

Stäng

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Yrkeslärare bygg och anläggning till Ellen Fries gymnasium

Diarienr:
UBN-2023-03344
Arbetsplats:
Ellen Fries gymnasium
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du ett intresse för fortbildning och erfarenhet av arbete inom bygg och anläggning? Då kan det är vara uppdraget för dig!

Här får du chansen att arbeta på en skola där bildning och kreativitet och företagande är ledorden. Våra lärare arbetar undersökande med flexibilitet och variation i undervisningen för att möta elevernas olika vägar för lärande och utveckling. Ellen Fries gymnasium präglas av en nyfikenhet på elevens lärandeprocess och vetskapen om att samarbete med elever och kollegor och ledning är det bästa sättet att öka elevernas kunskaper. Vi öppnade skolan hösten 2020 och bygger upp skolan läsår för läsår och med fler elever varje år.

Här kan du läsa mer om Ellen Fries gymnasium

Ditt uppdrag

Du kommer att planera och genomföra undervisning i programgemensamma yrkesämnen och fördjupningskurser samt ansvara för elevernas utbildning på plats genom att varva teoretisk undervisning med praktisk träning. I arbetet ingår att planera och starta upp utbildningen tillsammans med ansvarig rektor och andra lärare samt ha kontakt med arbetsplatser och branschen genom det arbetsplatsförlagda lärandet (APL). Det ingår även att ha visst ansvar för att anskaffa och samordna praktikplatser samt planering och kontakt med praktikplatser i samarbete med rektor samt branschen och dess yrkesråd.

Din bakgrund

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i yrkesämnen på bygg och anläggningsprogrammet. Har du pedagogisk utbildning ses det som meriterande. För att lyckas i arbetet behöver du ha erfarenhet av arbete inom bygg och anläggning samt ha goda yrkesmässiga kunskaper. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete med ungdomar och av flexibla undervisningsformer. Arbetet kräver att du har kunskaper inom digitala verktyg och innehar B-körkort. Det är även meriterande om du har kunskaper om lärplattform som pedagogiskt verktyg samt kännedom om och kontaktnät inom branschen.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Jobbet passar dig som är lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker. Sist men inte minst är du tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Lena Sahlin, programrektor, 018-727 95 50.

Facklig företrädare: Sveriges lärare, Helena Dübeck, 018-727 24 23 eller Elisa Eriksson, 018- 727 81 00.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 20 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: 2023-08-07 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet