Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Brandinspektör till utbildningsenheten på Brandförsvaret

Diarienr:
RÄN-2023-00010
Arbetsplats:
Utbildningsenheten
Förvaltning:
Brandförsvaret
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet av att bedriva brandskyddsutbildningar? Vill du ha ett jobb där du får chansen att sprida din kunskap och komma med råd som kan vara livsavgörande för människor? Då kan det här vara uppdraget för dig! Skicka in din ansökan redan idag! 

Utbildningsenheten ansvarar för intern utbildning, extern utbildning och brandförsvarets övningsfält. Vår verksamhet präglas av utveckling och du kommer att bli en viktig del av denna. Enheten består av en blandning av servicetekniker, samordnare och brandinspektörer.

Här kan du läsa mer om Uppsala brandförsvar.

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att vara med och genomföra brandskyddsutbildningar samt vara med och utveckla dessa.

Din bakgrund

Vi söker dig som har utbildning inom brandskydd, räddning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Vi ser det som meriterande om du har examen i Myndigheten för samhällsskydd och beredskaps utbildning skydd mot olyckor (SMO), grundutbildning för räddningstjänstpersonal i beredskap (GRIB) eller motsvarande. Tjänsten förutsätter att du har erfarenhet av att bedriva brandskyddsutbildning samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift, goda IT-kunskaper och B-körkort.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare är du serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Dessutom är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: 
Jenny Englund, enhetschef utbildning, 018-727 31 25
Daniel Holmgren, samordnare externutbildning, 018-727 31 51.

Fackliga företrädare:
Sveriges ingenjörer, Fredrik Noén, 018-727 31 11
Vision, Liselotte Ehn, 018-727 49 49
Kommunal, Fredrik Dahlberg, 070-774 33 80.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till Uppsala brandförsvar. Vi ansvarar för räddningstjänst, brandtillsyn, tillstånd och tillsyn gällande brandfarliga och explosiva varor samt information och utbildning i brandsäkerhet i Tierps, Uppsala och Östhammars kommuner. Vi ansvarar även för sotning/rengöring och brandskyddskontroll i de tre kommunerna. Vi tar fram underlag till räddningsnämnden och följer upp och genomför nämndens beslut.

Tjänst hos oss kan innebära att den anställde krigsplaceras vid Uppsala brandförsvar.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsalabrandforsvar.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning till och med 2024-06-30 Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet