Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se

Uppsala kommun använder GLN-koder som standard. GLN står för Global Location Number och är en identifikationskod som fungerar som en leveransadress.

Uppsala kommuns aktuella leveransadresser och GLN-koder (XLS, 224 KB)

Nyheter om leverantör och utförare

  • Kommunens inköp i butiker digitaliseras

    Uppsala kommun digitaliserar nu fler typer av inköp genom att gå över till e-rekvisition för sina betalningar i butiker.

  • Kommunen tar initiativ för att motverka svart arbetskraft

    Uppsala kommun arbetar för att endast göra affärer med seriösa leverantörer. För att minska risken för ekonomisk brottslighet och brister i arbetsvillkoren inom entreprenader har kommunen nu testat att begränsa antalet underleverantörsled i sina upphandlingar.

  • Företagen ger Uppsala kommun mer än godkänt

    De företag som har kontakt med Uppsala kommun är nöjda med den servicen de får. Det visar den servicemätning som Sveriges kommuner och regioner, SKR, redovisade idag, torsdag. Höjningen inom flera områden är ett resultat av medvetna insatser och ett flerårigt arbete för att förbättra företagsservicen i hela kommunen, menar Erik Pelling (S), kommunstyrelsens ordförande.

Se fler nyheter