Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smittspridningen. Läs mer om covid-19 och coronaviruset

Stäng

Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se

Nyheter om leverantör och utförare

  • Kommunens inköp i butiker digitaliseras

    Uppsala kommun digitaliserar nu fler typer av inköp genom att gå över till e-rekvisition för sina betalningar i butiker.

  • Ytterligare stöd till Uppsalas företag

    Covidpandemin har inneburit att många företag i Uppsala har en svår ekonomisk situation, inte minst inom restaurangbranschen. Därför har kommunstyrelsen idag beslutat om flera ytterligare insatser för att mildra pandemins påverkan på näringslivet i Uppsala.

  • Kommunen tar initiativ för att motverka svart arbetskraft

    Uppsala kommun arbetar för att endast göra affärer med seriösa leverantörer. För att minska risken för ekonomisk brottslighet och brister i arbetsvillkoren inom entreprenader har kommunen nu testat att begränsa antalet underleverantörsled i sina upphandlingar.

Se fler nyheter